lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 4 » Свято освітян району
14:45
Свято освітян району
  День працівників освіти, наставників молоді, сіячів доброго і вічного, порадників і друзів підростаючого покоління - це світле і прекрасне свято. В усі часи праця вчителя була у шані та повазі.
Кожен педагог дає своїм учням  одне із найголовніших багатств - знання. Своїм життєвим досвідом, працелюбністю, відданістю улюбленій справі, саможертовністю, творить майбутнє нашої рідної України.
4 жовтня 2013 року голова райдержадміністрації Юрій Кучерук  взяв участь в урочистостях з нагоди свята – Дня працівників освіти, які відбулись в районному кінотеатрі.
Звертаючись до освітян району, Юрій Кучерук  наголосив: «Сьогодні влада в Україні розуміє, що без розвитку освіти неможливий прогрес, економічний розвиток, адже фундамент усіх досягнень закладається в дитячому садочку, за шкільною партою. Тому одним з пріоритетів державної політики Президент України Віктор Янукович визначив реформування вітчизняної науки та освіти, підвищення престижу професії вчителя. Недарма із 12 ініціатив Президента дев'ять стосуються саме галузі освіти. Також прийнята Національна стратегія розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки та ряд програм і проектів.
Вірю, що Ваші талант і працьовитість, професіоналізм і самовідданість завжди впливатимуть на успішне вирішення перспективних завдань освіти нашого району, області і країни.
Нехай ваша щоденна праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною від щедрої любові до вихованців та колег, повниться світлою вірою у свої сили, знання і високе призначення на землі - бути Учителем! Бажаю усім вам повторитися у своїх учнях прекрасними рисами національної культури, високої моралі, патріотичним духом любові до свого народу, рідного краю та допомогти їм опановувати найважчу і найважливішу науку в світі - науку бути Людиною».
Також голова адміністрації передав щирі слова подяки та вітання від голови обласної державної адміністрації Василя Степановича Ядухи, побажав  усім міцного здоров'я, добробуту, творчої наснаги, професійного зростання, добра та злагоди.
Кращим працівникам галузі освіти було вручено грамоти райдержадміністрації і районної ради та цінні подарунки.
Змістовний концерт для присутніх підготували вихованці дитячої музичної школи та художні колективи районного будинку культури.
 
 
 
 
                                                       
 
Переглядів: 661 | Додав: andriy | Рейтинг: 4.0/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz