lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Травень » 23 » ТНЕУ інформує
18:01
ТНЕУ інформує

Університет - один із провідних вищих навчальних закладів України IV рівня акредитації, що має більш як сорокарічний досвід підготовки та перепідготовки фахівців. Це є актуальним в умовах інтеграції України до СОТ та ЄС. З 2001 року ТНЕУ в складі дев'яти вищих навчальних закладів України бере участь у реалізації Програми перепідготовки управлінських кадрів для сфери підприємництва, що відома під назвою «Українська ініціатива».

Зі стін Тернопільського національного економічного університету вийшли десятки тисяч випускників, які зробили вагомий внесок у розбудову нашої держави.

ТНЕУ здійснює підвищення кваліфікації та перепідготовку кадрів для різних галузей економіки, фінансів, банківської справи, підприємництва, правознавства, міжнародної економіки, програмної інженерії та менеджменту. Це дає змогу фахівцям успішно адаптуватися до мінливих умов сьогодення, виступає одним із засобів їх соціального захисту та забезпечує потребу держави у висококваліфікованих спеціалістах. Зусилля професорсько-викладацького колективу ТНЕУ спрямовані на вивчення європейської системи перепідготовки кадрів, впровадження дистанційної форми навчання для підвищення рівня професійної компетенції тих, хто раніше здобув освіту.

Інновацією в післядипломній освіті є процес перепідготовки та підвищення кваліфікації управлінських кадрів для сфери підприємництва за державною програмою «Українська ініціатива». Тривалість навчання - 10 місяців, випускники отримують диплом про другу вищу освіту. Перепідготовка управлінських кадрів для сфери підприємництва здійснюється за спеціальностями: «Менеджмент організації», «Економіка підприємств», «Фінанси І кредит». «Банківська справа» та «Облік і аудит». Підвищення рівня кваліфікації та перепідготовка управлінських кадрів здійснюється без відриву від виробництва за рахунок коштів юридичних і фізичних осіб. Особливістю програми є підготовка слухачів до спеціалізованого стажування за кордоном та інтенсивного вивчення іноземної мови.

Переглядів: 639 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz