lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 7 » Турбота про сім’ю є одним із стратегічних напрямків розвитку нашої держави
12:06
Турбота про сім’ю є одним із стратегічних напрямків розвитку нашої держави
Відповідно до Указів Президента України № 487 від 20 квітня 2011 року, № 558 від 7 травня 2011 року за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного розвитку присвоєно Почесне звання України "Мати – героїня” присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, у тому числі дітей, усиновлених у встановленому законодавством порядку, враховуючи вагомий особистий внесок у виховання дітей у сім’ї, створення сприятливих умов для здобуття дітьми освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.
Днями першим заступником голови райдержадміністрації Петром Вільшинським було вручено медаль та посвідчення «Мати-героїня» жительці села Шибено Мельник Лідії Терентіївні, яка виростила і виховала шестеро  дітей, Мамишевій Марії Прокопівній жительці села Кривовілька, яка виростила та виховала п’ятьох дітей.
А донька Ганни Мельник зверталися на пряму до Президента Віктора Януковича під час «Діалогу з країною» і просила, щоб Глава держави посприяв у вирішенні болючого питання.  І хочеться відмітити, що декілька місяців тому Антоніна Іванівна Мельник, яка народила та виховала п'ятеро дітей, отримала документи про присвоєння їй звання «Мати-героїня».
Турбота про сім’ю є одним із стратегічних напрямків розвитку нашої держави, а підтримка сімей, у яких виховується п’ять і більше дітей, є однією з найважливіших складових в її реалізації. Президент України Віктор Янукович за останні роки зробив усе для того, щоб багатодітні матері, удостоєні почесного звання, були у шані та повазі. Влада високо цінує працю матері, - сказав Петро Григорович звертаючись до матерів.
Багатодітні матері - прекрасні жінки, котрі гідні усіх нагород та визнань. Адже, вони справжні жінки і виконали свій святий обов’язок – матері. І за це низький уклін вам до землі!
Переглядів: 647 | Додав: andriy | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz