lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Квітень » 7 » Твоє майбутнє без злочиності
14:59
Твоє майбутнє без злочиності

У житті кожної людини бувають ситуації, коли складно знайти вихід, і тоді виникає проблема вибору шляху їх розв’язання. Хтось вирішує складні життєві обставини йдучи по важкому, але законному шляху, а хтось зважується на злочин, вбачаючи в цьому можливість влаштувати своє життя швидко, не прикладаючи зусиль. У другому випадку молоді люди нерідко опиняються на лаві підсудних, і їхні мрії розбиваються об сувору реальність.

Одним із важливих аспектів діяльності Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді є взаємодія із кримінально-виконавчою інспекцією. Основною метою такої роботи є недопущення скоєння повторних правопорушень неповнолітніми та молоддю, які умовно - засуджені та звільнені з  МПВ.

В рамках співпраці районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з кримінально – виконавчою інспекцією  02 квітня 2015 року  було проведено профілактичний захід на тему «Твоє майбутнє без злочинності”. Учасники заходу -  підлітки та молодь, які перебувають на обліку у КВІ.

Метою цього заходу було проведення соціально-виховної роботи серед звільнених з МПВ та умовно засуджених осіб молодіжного віку щодо профілактики запобігання негативним явищам та усвідомлення ними ведення правослухняної поведінки задля стимулювання до становлення на нову позитивну життєву позицію, яка відповідатиме суспільним нормам та інтересам.

Під час бесіди обговорювалися основні причини здійснення правопорушень та злочинів серед осіб молодіжного віку та шляхи їх вирішення. Зокрема,серед факторів, які стають причиною вчинення злочинів молоді люди назвали – низьку трудову зайнятість, зловживання алкоголем, слабкі соціальні та сімейні зв’язки, відсутність позитивної життєвої позиції, асоціальне коло спілкування. На прикладі життєвих ситуацій  проведено їх аналіз, розглядались можливі варіанти подальших дій. На завершення були переглянуті соціальні відеоролики «Про долю засуджених» та «Вибір засуджених у колонії», а також були роздані буклети профілактичного характеру.

Розмова пройшла у цікавій та доброзичливій атмосфері. Учасники  брали активну участь у спілкуванні, висловлювали свої думки, ділились наболілими проблемами.

Отже, ми сподіваємося, що засудженні задумаються над своїм життям та своїм майбутнім для того,  щоб воно було кращим та гідним.

Переглядів: 501 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz