lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Січень » 27 » «Твоє здоров’я – в твоїх руках»
17:05
«Твоє здоров’я – в твоїх руках»
Дитинство – найважливіший, самобутній і неповторний період у становленні особистості. Саме в цей час дитина формується фізично, психічно й інтелектуально, набуває необхідних знань, умінь та навичок. І саме в цей період вона потребує найбільшої уваги, спілкування і захисту.
Саме тому, минулого тижня фахівець із соціальної роботи Теофіпольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Вальчук К.А. провела у дитячому садку «Колосочок» виховний захід «Найкращі роки дитинства».
Захід був проведений з метою розширення поняття дітей про рух на дорогах взимку: під час ожеледиці, снігопаду, заметів. Розвинути навички правильної і безпечної поведінки, вміння орієнтуватися на дорозі.
Захід був цікавим та захоплюючим, діти отримали приємні враження та корисні поради.
Також Вальчук К.А. провела виховний захід «Негативний вплив нікотину на організм людини» для учнів 7 – 8 класів Човгузівської ЗОШ І – ІІ ступенів. Захід організовано з метою попередження паління серед підлітків та учнівської молоді, формування у них якостей сильної особистості та здатності протистояти тютюновій індустрії, систематичного інформування підлітків про небезпеку для здоров’я споживання нікотину і впливу тютюнового диму, про його негативні економічні і екологічні наслідки, про переваги ведення здорового способу життя.
Розповідаючи про профілактику небезпеки від тютюнопаління і шкідливість для організму інших згубних звичок, фахівець із соціальної роботи закликала учнів дбати про власне здоров’я, бо це цінний дар, який втратити легко, а от відновити не просто.
Підводячи підсумок заходу Вальчук К.А. зазначила:
– Проблему тютюнопаління слід розглядати не в контексті з іншими шкідливими звичками, а окремо, щоб і педагоги, і діти бачили конкретну проблему, негативні наслідки нікотину та шляхи виходу із цієї залежності. Ми не можемо захистити молоде покоління від рекламних акцій тютюнової індустрії, від впливу «вулиці», але повинні зменшити цей вплив шляхом формування у підлітків стійкого імунітету до тютюну через виховання уваги і поваги як до власного здоров’я, так і до здоров’я інших людей.






Переглядів: 673 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz