lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 17 » Україна досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію - Віктор Янукович
14:26
Україна досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію - Віктор Янукович
Україна рухається шляхом євроінтеграції вже багато років і за цей час досягла критеріїв, необхідних для підписання Угоди про асоціацію, заявляє Президент України Віктор Янукович.
«Останнім часом ми разом з нашими партнерами з Європейського Союзу дійшли висновків, що Україна досягла тих критеріїв, які відповідають тій Угоді про асоціацію, яка готується до підписання в листопаді цього року у Вільнюсі», - сказав Глава держави під час церемонії вручення вірчих грамот Надзвичайними і Повноважними Послами іноземних держав в Україні.
Президент зазначив, що цьому сприяли реформи та модернізація різних сфер життєдіяльності країни впродовж останніх років.
На переконання Віктора Януковича, такі перетворення не лише надаватимуть позитивного поштовху розвитку нашої держави, а й будуть корисні країнам, з якими вона співпрацює. «Ті зміни, які останнім часом відбуваються в Україні, вони йдуть на користь не тільки Україні, але й всім партнерам у світі, з якими Україна будує двосторонні взаємовигідні відносини як суверенна держава», - сказав Президент.
Віктор Янукович також зазначив, що у процесі розбудови відносин України з державами, які представляють новопризначені Посли, необхідно керуватися принципами взаємоповаги. «Найкраща мова - це мова добрих стосунків, мова добрих торгово-економічних відносин, мова гуманітарних, культурних відносин між нашими народами, і я завжди буду цьому сприяти», - підкреслив Глава держави.
 
Переглядів: 611 | Додав: andriy | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz