lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 24 » Урочисто проведено традиційне свято «Останнього дзвоника»
16:42
Урочисто проведено традиційне свято «Останнього дзвоника»
24 травня 2013 року в загальноосвітніх школах району з нагоди завершення навчального року урочисто проведено традиційне свято «Останнього дзвоника», в якому взяли участь керівництво районної державної адміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники ряду організацій, установ, підприємств, сільгоспформувань та ін.
Так, в урочистостях Ординецької ЗОШ І-ІІІ ступенів взяв участь і виступив голова районної державної адміністрації Володимир Довжук, Базалійській ЗОШ І-ІІІ ступенів – начальник відділу освіти, молоді та спорту  Анатолій Пасєка, Теофіпольській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – заступник голови райдержадміністрації Леонтій Олійник. В своїх виступах вони привітали випускників, педагогів, батьків та побажали міцного здоров’я, щастя, успіхів на життєвому шляху.
Депутати районної ради, сільські та селищні голови, керівники ряду організацій, установ, підприємств, агроформувань взяли участь у святкуванні останнього дзвоника в  школах району, привітали випускників та педагогів з нагоди свята.
Вітаючи педагогів, школярів та їх батьків, представники виконавчої влади та керівники установ  наголошували, що від доброти, уваги, турботи дорослих про підростаюче покоління залежить  як наше сьогодення, так і майбутнє, що святий обов’язок сім’ї, школи, органів влади, широкої громадськості  - сприяти повноцінному і всебічному розвиткові дітей, навчати людяності та доброти, заохочувати здібних і обдарованих. Підкреслювали також, що районна влада і надалі робитиме все для того щоб соціальні ініціативи Президента України були втіленні в життя, адже щоб наші діти росли високоосвіченими, національносвідомими, духовнобагатими  та творчорозвинутими особистостями,  необхідно докладати максимум зусиль. І підтримка та допомога з боку районної влади повинна бути максимальною, адже діти – майбутнє України.

Переглядів: 728 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz