lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Квітень » 3 » В нових соціальних ініціативах Президента значну увагу приділено розвитку дитячої позашкільної освіти та дозвіллю дітей - Ірина Акімова
12:16
В нових соціальних ініціативах Президента значну увагу приділено розвитку дитячої позашкільної освіти та дозвіллю дітей - Ірина Акімова
В нових соціальних ініціативах Президента України Віктора Януковича, які стосуються дітей, приділено значну увагу розвитку дитячої позашкільної освіти, дозвіллю та інтелектуальному розвитку школярів. Про це під час брифінгу повідомила Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова.
За її словами, сьогодні тільки 13 регіонів регулярно проводять математичні й мовні літні школи. «Необхідно розширити коло дітей, які матимуть можливість розвивати свої таланти», - сказала І.Акімова. Вона наголосила, що Глава держави ставить завдання, щоб не менше 10 тисяч найталановитіших дітей щороку мали можливість навчатися і відпочивати у всеукраїнських і обласних літніх школах.
Перший заступник Глави АПУ повідомила, що вже цього року буде додатково організовано 15 всеукраїнських літніх шкіл на базі найкращих наукових центрів України із залученням науково-педагогічного складу. «На регіональному рівні буде збільшено мережу літніх шкіл, у 19 регіонах діятимуть ще 42 літні школи для талановитих дітей», - зазначила вона.
І.Акімова звернула особливу увагу на президентську програму «Інтелектуальне майбутнє України». Учасниками програми на основі відбору, порядок якого розробляє Міністерство освіти, щороку ставатимуть 100 найталановитіших дітей України, які матимуть змогу проводити дослідження на базі Малої академії наук.
У полі соціальних ініціатив Президента залишається також система позашкільної освіти, підкреслила І.Акімова. Вона зазначила, що до кінця 2014 року кількість дітей, які відвідують позашкільні секції і гуртки, повинна бути збільшена з 1,5 млн до 2,5 млн. Перший заступник Глави АПУ нагадала, що нині вся позашкільна освіта фінансується коштом місцевих бюджетів. «Ставиться завдання, щоб фінансування з місцевих бюджетів регулярно доповнювалося сумою з державного бюджету», - сказала І.Акімова.
Вона також наголосила на необхідності реконструкції майже 70% спортмайданчиків, які діють при школах та інших навчальних закладах. За словами Першого заступника Глави АПУ, майже 29 тисяч спортмайданчиків потребують серйозної реконструкції. Ця реконструкція й модернізація повинні бути проведені до кінця 2014 року, наголосила І.Акімова.
Переглядів: 603 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz