lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 13 » В обласному центрі відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства
18:47
В обласному центрі відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників сільського господарства
Вже стало доброю традицією у нашій державі щорічно у третю неділю листопада відзначати професійне свято багаточисельного загону трударів полів і ферм. Сьогодні, родзинкою свята став запашний, 130-ти кілограмовий пиріг з яблуками, над яким працювали 5 пекарів впродовж 14 –ти годин, який усіх гостей зустрічав у фойє обласного муздрамтеатру.
Привітати тих, чиї руки пахнуть хлібом, завітали перший заступник голови облдержадміністрації Вадим Гаврішко та заступник голови ОДА – Володимир Галищук.
Висловлюючи вітання хліборобам краю, Володимир Іванович зазначив, що це не тільки професійне свято. Це всенародне визнання тієї важливої ролі, яку відіграє сільськогосподарське виробництво у житті кожної людини, даючи їй життєво необхідні продукти харчування та сировину для промисловості. Як наголошує Президент України Віктор Федорович Янукович, національний аграрно-промисловий комплекс має реалізувати свій великий потенціал зростання. Оптимізація роботи АПК сприятиме зміцненню національної економіки та її конкурентних переваг на світових ринках.
Поряд з тим, Володимир Іванович зауважив, що наше село споконвіку було зразком працьовитості, терпіння, непереможності і від результатів роботи селян вирішальною мірою залежить соціально – економічне становище як України в цілому, так і нашої області.
«У поточному році, як і три роки поспіль, сільські трудівники зробили усе, аби область була з продовольством і сировиною, не зважаючи ні на що. Особливо на специфіку погодних умов цього року, яка не мала аналогів за останні півстоліття, що призвело до пізніх строків посіву ярих культур, скорочення терміну вегетації, складних умов догляду за культурами, затягування строків збирання та сівби озимих, аграрії з успіхом виконали свої завдання.»,- зазначив посадовець.
Крім того, було наголошено на тому, що в даний час агроформування області практично завершують осінній комплекс робіт. Станом на 12 листопада за оперативними даними в області вперше за її історію намолочено більше як 3 млн.тонн зерна при середній урожайності 55 ц/га (ІІ місце в державі після Черкаської області).
На завершення свого виступу, Володимир Галищук разом з головою обласної ради Миколою Дерикотом вручили кращим аграріям краю відзнаки Міністерства Аграрної політики та продовольства України та облдержадміністрації та вручили цінні подарунки.
Далі, аграріям та гостям свята дарували свої пісні, танці та щирі слова вітань артисти обласного музично – драматичного театру ім. Михайла Старицького.

За матеріалами сайту ОДА.

Переглядів: 591 | Додав: DA_gama | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz