lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 8 » В рамках соціального проекту "Народна ініціатива"
18:13
В рамках соціального проекту "Народна ініціатива"
З метою реалізації Програми Президента України Віктора Федоровича Януковича „Україна для людей”, перший заступник райдержадмістрації Петро Вільшинський побував з робочим візитом в селі Турівка задля вивчення стану та проблем пов’язаних із соціальною інфраструктурою.
Посадовець зустрівся та поспілкувався з головою села Ольгою Долинською, яка розповіла про напрацювання на підвідомчій території. На протязі 2013 року, згідно проекту „Народна ініціатива”, який спрямований на соціально-економічний розвиток громади, проведено ремонт дорожнього покриття по вул. Центральна в селі Турівка (субвенція з державного бюджету – 9.200 грн.).
Зокрема, в  Турівській територіальній громаді ведеться робота по реалізації проекту „Місцевий розвиток, орієнтований на громаду” щодо втілення в життя мікро проекту  „Реконструкція вуличного освітлення в Турівка та с.Червона Дубина з використанням енергозберігаючих заходів”, згідно Угоді про партнерство між Прогамою розвитку Організацій Об’єднаних Націй (ПР ООН) та Теофіпольської районною державною адміністрацією та районною радою. Внески партнерів для співфінансування розподілені наступним чином: загальна вартість мікропроекту - 123.991 грн., ГО „Турівчанка” – 6.202 грн., проект МРГ –ІІ – 21.117 грн., бюджет сільської ради – 96.672 грн. На даний час, виготовлена технічна документація та 4 жовтня, за участю членів тендерного комітету, відбулось розкриття конкурсних пропозицій. Учасниками конкурсу були ТзОВ „Хмельницьке управління № 3 „Електро” та ТОВ „Світло центр”. Саме ці підрядні організації виявили бажання виконувати роботи по реалізації мікро проекту з використанням енергозберігаючих заходів, а це засвідчує, що в  найближчий час будуть проведенні роботи щодо проведення вуличного освітлення на території Турівської сільської ради.
 Адже, відродження села і розвиток його інфраструктури  – це головні загальнодержавні завдання. І на цьому наголошує Глава держави. А працювати на покращення життя людей – це найперший обов’язок влади.
 
 
Переглядів: 773 | Додав: Inna | Рейтинг: 4.0/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz