lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 13 » Відбулись урочистості з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
09:58
Відбулись урочистості з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
9-го травня у центрі Теофіполя відбулись урочистості з нагоди 68-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.
До початку основних заходів, голова райдержадміністрації Володимир Довжук разом з головою районної ради Віктором Лебединським, відвідали та привітали учасників бойових дій, які не можуть самостійно пересуватись та бути присутніми на святкуванні.
Урочистою ходою до вічного вогню та меморіального комплексу воїнів-земляків, братської могили та пам’ятникам воїнам-інтернаціоналістам вирушили ветерани, учасники бойових дій Великої Вітчизняної війни, керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники та працівники управлінь і відділів райдержадміністрації, райради, керівники та представники трудових колективів підприємств, установ, організацій, учнівська молодь місцевих  загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, громадськість.
Перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Володимир Довжук, голова районної ради Віктор Лебединський, голова ради районної  ветеранської організації, учасник бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років Віктор Омелянович Лебединський, учнівська молодь.
„З кожним роком усе вагомішим є значення цієї Великої Перемоги і подвигу наших дідів-прадідів, які, не шкодуючи свого життя, стали на захист рідної землі. Цього дня ваші діти й онуки вклоняються Вам, дорогі ветерани, до землі і складають глибоку синівську шану. Ви відстояли Вітчизну від фашистського супостата і потім своєю ратною працею піднімали країну з руїн, будували життя для своїх нащадків. Кожен із Вас, шановні ветерани, як міг наближав цей великий день – на фронтах, у партизанських загонах і на військових заводах у тилу. Мільйони життів віддала Україна, аби її діти жили в мирі на вільній землі. Серед них – кращі сини і доньки, жителі Теофіпольського району. І пам’ять про них завжди в наших серцях.
Багатьом героям, полеглим на полях битв, не судилося побачити Велику Перемогу. Сьогодні, в річницю героїчного подвигу, немає поряд і багатьох з тих, хто, відстоявши свободу і незалежність Батьківщини, повернулися в післявоєнну розруху, мужньо подолали всі тяготи, відновили зруйновані міста і селища. Пам'ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Батьківщини. Так було і буде завжди – і через десять років, і через століття. Обов'язок нинішніх поколінь – бути гідними продовжувачами справи переможців, що вирвали країну з лап фашистів, що врятували її і зберегли прекрасною і квітучою.
Подолавши вогняні рубежі війни, Ви  достойно примножили свої бойові звитяги самовідданою працею, Ваші мудрі поради, підкріплені життєвим досвідом, сила і стійкість духу, мужність і відданість рідній землі завжди були і залишаються надійним орієнтиром для молодого покоління, яке зараз розбудовує незалежну державу. Ваш приклад надихає нас на нові звершення в ім’я розквіту України. У Теофіпольському районі ми повинні зробити все можливе і неможливе, щоб без уваги і належної турботи  не залишиться жоден ветеран, навіть у найвіддаленішому населеному пункті.”  - сказав голова райдержадміністрації, звертаючись до ветеранів.
Особливу увагу  голова райдержадміністрації звернув на те, що в районі одним з пріоритетних напрямків роботи влади є питання покращення надання соціальних послуг ветеранам, які проживають в будинках-інтернатах різних типів, а також одиноким ветеранам війни, інвалідам війни, які проживають вдома, адже саме цього вимагає Глава держави Віктор Янукович.
За останні роки в державі вдалося реалізувати низку ініціатив Президента України, спрямованих на підвищення соціальних стандартів для ветеранів війни. Ця робота продовжуватиметься в поточному році.
Сердечно вітаю всіх з 68-ю річницею Великої Перемоги! Нехай її світло незгасне, а додає сил та снаги для нових звершень і успіхів в ім’я України, на благо нашого славного Теофіпольського  краю! Щастя, вам, дорогі ветерани, довгих років життя в затишному колі рідних і друзів! Міцного здоров’я, сімейного благополуччя, тепла сердець рідних вам людей, чудового настрою в цей святий і сумний для всіх нас день. Пишаємося тим, що Ви зробили для Перемоги! Хай не болять Ваші рани, хай щастя і радість не переводяться у Ваших оселях. - побажав Володимир Довжук всім ветеранам та присутнім на мітингу.
До підніжжя пам’ятника покладено квіти, як символ вічної вдячності героям війни, котрі подарували нинішньому поколінню мирне сьогодення.
В парку на ветеранів та присутніх чекала солдатська каша та  святковий концерт за участю аматорів сцени, підготовлений учасниками художньої самодіяльності районного будинку культури, дитячої музичної школи та хором ветеранів війни і праці.
Такі ж заходи проведено  в усіх населених пунктах району.

Переглядів: 635 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz