lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Березень » 4 » Відбулись урочистості з нагоди річниці визволення Теофіполя
18:03
Відбулись урочистості з нагоди річниці визволення Теофіполя
Без визволення України у 1944 році, без великої Перемоги у травні 45, не було б незалежної держави Україна сьогодні.
4 березня 2013 року в  с. Караїна та Теофіполі  біля пам’ятника Загиблим воїнам відбулися  мітинги-реквієми та покладання квітів до могили загиблих воїнів з нагоди 69-ї річниці визволення  Теофіпольського району від німецько-фашистських загарбників.
В с.Караїна мітинг відкрив сільський голова Василь Гандовський. В мітингу взяло участь керівництво районної державної адміністрації, районної ради та молодь с.Караїна. Було покладено квіти до пам’ятника загиблим солдатам.
У Теофіполі в мітингу взяли участь начальники та працівники управлінь і відділів райдержадміністрації, районної ради, керівники та представники трудових колективів підприємств, установ, організацій, учнівська молодь місцевих загальноосвітніх шкіл району.
 Перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Володимир Довжук, голова  районної ради Віктор Лебединський, від ветеранів - учасників бойових дій Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років - голова ветеранської організації району Віктор Омелянович Лебединський та гість із Хмельницького - голова обласної організації ветеранів Володимир Іванович Купратий
Голова адміністрації у своєму зверненні до ветеранів сказав: «Світла пам’ять про тих, хто поліг на фронтах, загинув від фашистських тортур, повинна стати духовною підмогою для нас на шляху утвердження держави, суспільної консолідації, примирення всіх громадян незалежно від національності, політичних і релігійних поглядів та переконань, адже у нас один спільний дім - Україна.»
Пам’ять загиблих  вшановано хвилиною мовчання.
Також, за сприяння обласної адміністрації, обласного архіву та районної влади, 4 березня, до Дня визволення Теофіполя від німецько-фашистських загарбників в приміщенні селищної ради, відкрито історико- документальну виставку нових документів Другої світової війни - «Хмельниччина в роки Великої Вітчизняної війни(1941-1945рр.), або Поділля очима солдатів Вермахту». Архівні документи, світлини, спогади, газетні публікації на 26-ти стендах, висвітлюють один з найскладніших етапів нашої держави - події Другої світової війни. Відкривали виставку заступник  директора державного архіву Олександр Войтович та начальник інформаційних технологій державного архіву Юрій  Олійник, кандидат історичних наук. В виставці взяло участь керівництво району, представники організацій та молодь Теофіполя.
Переглядів: 902 | Додав: art1288 | Рейтинг: 1.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz