lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Лютий » 7 » Подвиг ветеранів не повинен бути забутий
15:58
Подвиг ветеранів не повинен бути забутий
7 лютого в смт Теофіполь відбулося розширене засідання пленуму районної ветеранської організації за участю голови райдержадміністрації Володимира Довжука, заступника голови районної ради Олени Лопушанської, спеціалістів управління соціального захисту населення, районного управління Пенсійного фонду, центральної районної лікарні, відділів освіти, молоді і спорту, культури.
Під час засідання йшлося про розвиток ветеранського руху на Теофіпольщині, патріотично-виховну роботу з молоддю, медичне забезпечення ветеранів, співпрацю з іншими громадськими організаціями району.
Учасники пленуму обговорили стан і заходи поліпшення соціального і медичного обслуговування та медикаментозного забезпечення ветеранів війни, праці, військової служби, дітей війни, інших силових структур, пенсіонерів, громадян похилого віку та жертв нацистських переслідувань в Україні.
Начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації Анатолій Пасєка ознайомив присутніх із планами заходів щодо відзначення 69-ї річниці визволення району від фашистських загарбників та 70-річчя визволення України і 70-річчя Перемоги, які затверджені відповідними розпорядженнями голови адміністрації. Анатолій Павлович наголосив, що готуватись потрібно заздалегідь, адже в планах -  не оминути увагою жодного ветерана, провести активну ідеологічну роботу серед молоді та зробити багато інших добрих справ.
Голова районної ради ветеранів Віктор Омелянович Лебединський закликав голів первинних ветеранських організацій найактивніше долучитись до роботи з підготовки та відзначення визначних дат в історії нашої держави.
Результатом засідання стало прийняття спільного рішення щодо напрямків подальшої діяльності та співпраці між його учасниками.
Підводячи підсумки засідання голова адміністрації наголосив: «Гідне відзначення річниці визволення району від фашистських загарбників, 70-річчя визволення України від фашистських загарбників та Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років є нашим моральним обов’язком перед поколінням, яке своїм подвигом фактично вибороло для сучасників незалежну Українську державу і влада району надаватиме всіляку підтримку ветеранським організаціям у їх роботі».
 
Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації
Переглядів: 564 | Додав: art1288 | Рейтинг: 3.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz