lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 25 » Відбулося засідання 5-го Форуму місцевого розвитку
15:30
Відбулося засідання 5-го Форуму місцевого розвитку
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь 5-му форумі місцевого розвитку, яке  провів координатор Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» Ігор Клепач за участю членів Координаційного комітету.
Найперше, заслухали представників територіальних громад – учасників Проекту. Вони доповідали  про стан його впровадження на місцях та ділились досвідом розвитку територій в рамках регіонального проекту «Народна ініціатива» на виконання завдань та доручень Президента України Віктора Федоровича Януковича.
Зокрема, громадською організацією «Турівчанка», після проведеного тендеру, вже перераховано підрядчику гроші для початку робіт по реконструкції вуличного освітлення в селах Турівка і Червона Дубина з використанням енергозберігаючих технологій та зареєстровано зобов’язання.
У с.Колісець підрядник вже розпочав роботу з капітального ремонту фельдшерського пункту. На сьогодні демонтовано старі і встановлені сучасні метало пластикові вікна та двері. Відчутну фінансову підтримку надало ПрАТ «Зерно продукт МХП», яке орендує земельні паї. Громада вирішила зробити огорожу навколо ФП.
Ігор Клепач зауважив на необхідності прискорити роботи громадській організації «Водограй» с.Медисівка. Щоб отримати кошти від Проекту необхідно затвердити до впровадження мікро-проектну пропозицію з відповідним розподілом внесків партнерів для спів фінансування.
Свої пропозиції та зауваження внесли також співголови Координаційного комітету -  голова районної державної адміністрації Юрій Кучерук та голова районної ради Віктор Лебединський.

  


Переглядів: 587 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz