lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 28 » Відбулося засідання колегії
16:52
Відбулося засідання колегії
Сьогодні під головуванням голови райдержадміністрації Юрія Кучерука було проведено засідання колегії районної державної адміністрації, в якому взяли участь голова районної ради Віктор Лебединський, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, сільські, селищні голови, керівники агроформувань, окремі керівники організацій, підприємств та установ району, а також представники засобів масової інформації.
На розгляд порядку денного виносились питання про роботу щодо соціальної захищеності інвалідів в районі, про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 06.07.2012 року №175/2012-р «Звіт директора районного Центру зайнятості В. Бойка «Про роботу районного Центру зайнятості щодо соціальної захищеності різних груп населення від безробіття», про виконання делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконкомами Базалійської селищної та Новоставецької сільської рад.
Про роботу щодо соціальної захищеності інвалідів в районі інформувала - Наталія Лебідь начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації. Вона, зокрема, наголосила, що одним з основних завдань управління  є: реалізація державної політики щодо соціальної захищеності інвалідів, надання матеріальної допомоги і соціальної підтримки малозабезпеченим громадянам, забезпечення населення технічними та іншими засобами реабілітації.
На обліку в управлінні перебуває біля 3 тисяч інвалідів різних категорій, з них: 160 дітей інвалідів до 18 річного віку.
Відповідно до Закону України „Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам на обліку в управлінні соціального захисту населення станом на 01.11.2013 року перебуває 390 осіб визнаних інвалідами в установленому порядку. З початку року призначено державну соціальну допомогу відповідно до Закону України „Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам” на суму 4059 тис. грн..
Отримали одноразову матеріальну допомогу  на лікування за рахунок коштів державного бюджету 12 інвалідів та малозабезпечених пенсіонерів на  суму 5364 грн..
Створена та підтримується в актуальному стані база даних осіб, які потребують забезпечення технічними та іншими засобами реабілітації, транспортними засобами та працевлаштування відповідно до Інтегрованої системи програми соціального захисту інвалідів Мінпраці.
Станом на 1 листопада  2013 року сформовано банк даних в кількості   465 справ. 
На сьогодні 67 інвалідів нашого району перебуває на обліку в Департаменті соціального захисту населення Хмельницької облдерж-адміністрації для забезпечення спецавтотранспортом, з них першочергово: 12 - інвалідів війни (які брали безпосередню участь у Великій вітчизняній війні та війні з Японією).  Компенсацію на бензин та транспортне обслуговування  виплачено 37 інвалідам на суму   6057,67 грн..
Про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 06.07.2012 року №175/2012-р «Звіт директора районного Центру зайнятості В. Бойка «Про роботу районного Центру зайнятості щодо соціальної захищеності різних груп населення від безробіття» інформував Володимир Бойко - директор районного Центру зайнятості, який повідомив, що згідно моніторингу статистичних даних за 10 місяців 2013 року до Теофіпольського районного Центру зайнятості звернулося 1259 незайнятих осіб в пошуку роботи, що на 148 осіб більше проти 10 місяців минулого року. З врахуванням того, що станом на 1 січня 2013 року на обліку в Центрі зайнятості перебувало 910 осіб, зареєстрований ринок праці за 10 місяців 2013 року  становив 2169 осіб або на 29 осіб менше, ніж у минулому році.
Активними заходами зайнятості (працевлаштування, професійна підготовка, організація громадських та інших тимчасових робіт) охоплено 1744 безробітних або 80,4% від ринку праці. Зокрема, за сприяння служби зайнятості 1252 особи (57,7% усіх, хто перебував на обліку) були працевлаштовані. 
З них працевлаштовано 1230 безробітних і 22 незайняті особи. Серед працевлаштованих 13 осіб були вмотивовані до відкриття власної справи, тобто зареєструвалися приватними підприємцями і стали самозайнятими,    14 осіб працевлаштовано на новостворені робочі місця з  щомісячною компенсацією роботодавцям єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття. З них 6 осіб недостатньо конкурентоспроможні на ринку праці і 8 осіб працевлаштовані на нові робочі місця в пріоритетних видах економічної діяльності, які створені суб’єктами малого підприємництва. 347 безробітних було охоплено професійною підготовкою та підвищенням кваліфікації, спрямованими на здобуття та удосконалення професійних знань, умінь та навичок, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці. 145 безробітних були залучені до робіт тимчасового характеру.
Про виконання делегованих повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» виконкомами Базалійської селищної та Новоставецької сільської рад доповіли Ірина Герасімюк - Базалійський селищний голова та Анатолій Вальчук -  Новоставецький сільський голова.
Засідання колегії райдержадміністрації пройшло конструктивно, по кожному питанню прийнято відповідні рішення.Підсумував роботу колегії райдержадміністрації Юрій Кучерук.
 
Переглядів: 695 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 5.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz