lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Квітень » 24 » Відбувся перший етап конкурсу "Кращий державний службовець"
09:00
Відбувся перший етап конкурсу "Кращий державний службовець"
З метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців 23 квітня 2012 року серед державних службовців районної державної адміністрації пройшов І тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у номінаціях «Кращий керівник» і «Кращий спеціаліст».
Цей Конкурс є надійним інструментом реалізації новітнього напряму системи підвищення кваліфікації державних службовців, стимулом до пошуку та підтримки висококваліфікованих державних службовців України, залучення молоді до проходження державної служби, створення корпоративної культури у колективах державних службовців, позитивного іміджу державного службовця та державної служби.
Для державного службовця Конкурс дає можливість проявити свої найкращі фахові і моральні якості. Повсякденна праця на державній службі – складна і відповідальна. Від зусиль кожного управлінця та спеціаліста значною мірою залежить авторитет влади, чіткість і прозорість функціонування складного державного механізму, який повинен гнучко реагувати на запити суспільства, забезпечувати створення умов для досягнення високих стандартів життя громадян.
Участь у першому турі щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» взяло 30 державних службовців райдержадміністрації, з них: 9 керівників та 21 спеціаліст.
Державні службовці – учасники конкурсу взяли участь у комплексному тестуванні на знання Конституції України, законодавства про державну службу, специфіки функціональних повноважень райдержадміністрації, посадових обов’язків державного службовця, а також складали діловий документ.
Виконання завдань з володіння персональним комп’ютером учасниками Конкурсу відбулося на базі Теофіпольської ЗОШ І-ІІІ ст. №1.
Учасники конкурсу довели, що вони є фахівцями, які прийшли на службу державі за покликанням, вони відповідають високим сучасним вимогам і критеріям, є духовно багатими й високоосвіченими людьми, які віддано працюють на благо Українського народу.

Відділ з питань внутрішньої
політики і зв’язків з громадськими
організаціями та засобами масової
                 інформації апарату райдержадміністрації
Переглядів: 648 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz