lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 22 » Відкриття Дошки пошани
15:26
Відкриття Дошки пошани
22 серпня 2013 року в смт Теофіполь відбулось урочисте відкриття Дошки пошани за участю керівництва райдержадміністрації, райради, представників трудових колективів, ветеранів війни та праці,  молоді, громадськості району.
Зі знаменним святом теофіпольців тепло привітали перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський та голова райради Віктор Лебединський.
В своєму зверненні Петро Григорович наголосив «Хочу подякувати усім, хто відкинув в сторону політичні амбіції і хто своєю працею і розумом втілює ідеї і принципи державності на виробництві, в полі, чиєю працею множиться трудова слава нашого краю». Було вручено Грамоти та Подяки і подарунки кращим виробничникам району від облдержадміністрації та обласної ради, за сумлінну працю кращим працівникам району, портрети котрих занесені на районну Дошку Пошани ,- Грамоти райдержадміністрації та райради і цінні подарунки, а також , паспорти молоді району, котрій виповнилося 16 років.
Урочисте відкриття районної Дошки пошани «Кращі люди Теофіпольщини» з нагоди 22-ї річниці незалежності України відбулось надзвичайно святково, за участю колективів художньої самодіяльності району та муніципального районного духового  оркестру.
Присутні на святі оглянули виставки образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва, картини різноманітної тематики народних художників, картини учнів дитячої художньої школи та вироби дітей будинку дитячої творчості.
На стадіоні «Юність» відбулися районні змагання з футболу, «Козацькі розваги», в ході яких збірні команди територіальних громад та сільгоспформувань змагалися в таких видах: перенесення ваги, перетягування канату, перекидання колеса, штовхання автомобіля і армреслінгу.
Переглядів: 1102 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz