lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Відремонтовані автомобілі відправлено у військові частини
10:26
Відремонтовані автомобілі відправлено у військові частини

З 1990 року у Теофіпольському професійно-технічному навчальному закладі на консервації зна­ходилося два вантажних автомобілі УРАЛи. До того на них вчи­лися їздити хлопці, які здо­бували тут водійські права від військкомату. Авто­мобілі потужні, з трьома мостами, мають високу прохідність, призначалися для армійських потреб. Зга­дали про них майже через 25 років. Білогірсько-Теофіпольський об'єднаний районний військкомат звернувся до керівників району з проханням відре­монтувати УРАЛи та відправити їх у військові частини. Було вирішено УРАЛи віддати на ремонт ТОВ «Україна-2001» та СГВК «Кузьминці».

Го­ловний інженер СГВК «Кузьминці» Віктор Пилип'юк, повідомив, що  в УРАЛі практично все оновлено: зроблено ка­пітальний ремонт двигуна, перекладено гальмівні на­кладки, перемонтовано електрообладнання, пе­редній міст, замінено ме­тал на кузові, поставлено нові колеса, обшито сиді­ння.

«Зробили дуже велику роботу, багато часу забра­ли малі деталі, те виточи­ти, те пошліфувати. Потрудилися наші хлопці з ре­монтної майстерні та трак­торної бригади, всі працю­вали дуже сумлінно. Це трактористи Володимир Куберський, Михайло Федорчук, Василь Сапсай, шофері Вадим Розум'як, Віктор Розумяк, Анатолій Шмаль, Олександр Горач, зварювальник Валерій Сторчак, бригадир трактор­ної бригади Валерій Дуби­на» - сказав Віктор Пилип’юк.

У ТОВ «Україна-2001» було вирішено, що краще придбати новий автомобіль, ніж ремонтувати старий-розбитий. Купили ЗІЛ-131 та вже відправили його для потреб армії.       

Cекре­тар ради сільськогосподарсь­ких підприємств району Василь Кривий повідомив, що аби виконати завдання військкомату, при раді був створений фонд. Туди були перераховані внески з розрахунку 3 гривні 57 копійок за 1 гектар ріллі, всього 89737 гривень . 65222 гривень було перерахова­но на запчастини для УРА-Лу, який ремонтувався у Кузьминцях.

Відремон­тований автомобіль випро­бували та відправили у Старокостянтинів. Учні Кузьминецької ЗОШ І-ІІ ступенів передали воїнам малюнки, листи з побажаннями по­вернутися з фронту з пе­ремогою.

 

 

 

Переглядів: 648 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz