lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 17 » Віктор Янукович відвідав дитячий будинок сімейного типу у с.Проців на Київщині
18:04
Віктор Янукович відвідав дитячий будинок сімейного типу у с.Проців на Київщині
Президент України Віктор Янукович відвідав дитячий будинок сімейного типу родини Колотушів у селі Проців Бориспільського району Київської області.
Глава сім’ї Анатолій Колотуша розповів Віктору Януковичу про свою велику родину. Зокрема, про виховання рідних дітей Володимира та Сергія, їхні досягнення та про успіхи дітей-вихованців - Станіслава, Владислава та Петра, які виховуються в сім’ї не перший рік. Також А.Колотуша познайомив Президента з «новим поповненням» у родині - четвіркою братиків і сестричок Белинських: Артемом, Андрієм, Олександрою та Анастасією.
Господар показав Главі держави нову оселю, дитячі кімнати. А потім усі зібралися у вітальні.
Віктор Янукович поцікавився професіями батьків-вихователів і тим, як давно родина проживає на Київщині та у цьому будинку, як складається їхня співпраця з посадовцями - з головою сільради, керівництвом райдержадміністрації, службою у справах дітей та сім’ї.
Під час бесіди йшлося також про проблемні питання, що постають перед родинами, які беруть на виховання дітей, зокрема питання забезпечення окремим житлом дітей-сиріт і дітей, які перебувають на вихованні у сім’ях.
Президент наголосив на необхідності подальшого розвитку програми забезпечення житлом таких дітей після набуття ними повноліття.
Присутні під час розмови Уповноважений Президента з прав дитини Юрій Павленко та Міністр соціальної політики Наталія Королевська зауважили, що робота у цьому напрямку триває, зокрема розробляється відповідна державна програма.
У свою чергу, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк зазначив, що за цей рік це п’ятдесят дев’ятий будинок сімейного типу в області. Планується відкриття ще п’яти таких будинків.
Н.Королевська також зауважила, що всього по Україні відкрито подібних будинків 850, і на наступний рік заплановано відкриття 300.
Під час бесіди Ю.Павленко зазначив, що станом на 2010 рік в Україні налічувалося 20 тисяч дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського виховання, які перебували в інтернатах. За його словами, на сьогодні цей показник знизився до 13 тисяч.
А.Колотуша вважає таку роботу надзвичайно важливою. На його переконання, необхідно посилювати інформаційну політику щодо цього питання, щоб більше українських сімей дізнавалися про можливості створення будинків сімейного типу. Він подякував Президенту за увагу до цього питання. «Дозвольте від нашої родини, діток, дружини подякувати за ту неоціненну працю, ту турботу, яку Ви виявляєте, за такі добрі справи», - сказав він.
Президент вручив сім’ї подарунок - набір спортивного обладнання. А наостанок велика родина сфотографувалася з Президентом.
 
Переглядів: 588 | Додав: Inna | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz