lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Березень » 3 » Вимагаємо від Уряду Росії негайно відкликати свої війська з Криму, - А.Яценюк
12:18
Вимагаємо від Уряду Росії негайно відкликати свої війська з Криму, - А.Яценюк
«Неадекватна російська присутність на території Криму є ніщо інше, як провокація. Ми не йдемо на провокації, не застосовуємо силу. Вимагаємо від уряду РФ і від керівництва Росії негайно відкликати свої війська і повернути їх в місця постійної дислокації», - заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на засіданні Кабміну в суботу, 1 березня.
«Вважаємо, що зараз в Криму є неадекватна присутність російських військовослужбовців. Це є ніщо інше, як порушення базових вимог угоди про тимчасове перебування Чорноморського флоту на території України», - наголосив Прем’єр-міністр.
За словами Арсенія Яценюка, уряд усвідомлює, що був план створити «нову Осетію» на території України - з жертвами, з кровопролиттям з військовими і громадянським конфліктом.
«Саме тому реакція України і української влади була чіткою – ми не йдемо на провокації. Ми не застосовуємо силу. Ми вимагаємо від Уряду РФ і від керівництва Росії негайно відкликати свої війська і повернути їх в місця постійної дислокації», - наголосив Глава українського Уряду.
«В іншому випадку відповідальність за будь-яке силове протистояння, яке може бути викликано тими радикальними силами, яких фактично підтримують російські військові, буде лежати на Російській Федерації і персонально на керівництві РФ, яке дало вказівку збільшити військову присутність на території України», - наголосив Арсеній Яценюк.
Арсеній Яценюк повідомив, що протягом вчорашньої ночі провів розмови з Віце-президентом США Джо Байденом, Президентом Єврокомісії Жозе-Мануелем Баррозу, Федеральним канцлером Німеччини Ангелою Меркель і з низкою міністрів закордонних справ ЄС: «Позиція наших країн-партнерів дуже чітка - всі виступили з жорсткими заявами щодо збереження територіальної цілісності України, і нікому не дозволено втручатись у внутрішні справи України, зловживаючи своїми правами через угоду про тимчасове перебування російських військових на території Автономії».
Прем’єр-міністр наголосив, що США порушили питання Криму в Раді безпеки Організації Об’єднаних Націй: «Рада безпеки ООН прийняла два рішення - запровадження моніторингової групи та негайне створення консультативного механізму».
«Весь світ спостерігає за подіями, і весь світ висловився на підтримку територіальної цілісності і суверенітету української держави», - додав він.
«Є неприйнятним, коли по українській землі, на території Автономної республіки Крим, в центрі міста ходять російські військові зі зброєю. Саме тому ще раз підкреслюю – негайне повернення всіх військ Росії в місця постійної дислокації. Російські партнери, перестаньте провокувати громадянське і військове протистояння в Україні і виконуйте базові вимоги угоди», - підкреслив Прем’єр-міністр.
 
Переглядів: 573 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz