lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Лютий » 10 » "Віті Семеренко вдалося вселити оптимізм усім українцям", - Сергій Арбузов
18:19
"Віті Семеренко вдалося вселити оптимізм усім українцям", - Сергій Арбузов
Виконуючий обов'язки Прем'єр-міністра Сергій Арбузов привітав українську біатлоністку з бронзовою медаллю Зимової олімпіади в Сочі, назвавши перемогу Віти Семеренко ще одним рядком в сучасній історії країни.
У своїй вітальній промові Сергій Арбузов зазначив, що нашій спортсменці вдалося не просто завоювати почесну нагороду.
«Віта Семеренко, в такий складний для країни період, своєю силою духу і волею до перемоги змогла вселити оптимізм усім громадянам України, які вірять і пишаються своєю країною, які звикли важкою працею примножувати славу нашого народу, демонструвати всьому світу невичерпний потенціал внутрішньої енергії, прагнення перемагати в чесній боротьбі. Ми пишаємося Вітою і всіма нашими олімпійцями. Спільними зусиллями нашим спортсменкам вдалося через вісім років знову змусити світ рахуватися з силою українського спорту в цілому, і біатлону зокрема», - сказав в.о. Прем'єр-міністра.
Сергій Арбузов побажав бронзовому призеру Віті Семеренко, її сестрі Валентині, яка також брала участь у спринтерській гонці, а також усім українським спортсменам міцного здоров'я, сімейного благополуччя та нових перемог на благо українського народу.
«Спорт, як і життя, не прощає помилок. Але аж ніяк не промахи, які трапляються в кожного, є вирішальним чинником у питанні - переможеш ти чи програєш. Цілеспрямованих людей промахи лише вчать не промахуватися!» - сказав в.о. Прем'єр-міністра, висловивши надію, що бронза в біатлоні - аж ніяк не остання медаль українців на Зимових олімпійських іграх 2014 року.
Як відомо, Віта Семеренко фінішувала третьою у спринтерській гонці на 7,5 км.
На фініші українці не вистачило миті, щоб випередити росіянку Ольгу Вілухіну - 1,8 секунди. Перемогу у спринті здобула словачка Анастасія Кузьміна.
Віта Семеренко принесла Україні першу нагороду на Олімпіаді в Сочі. Більш того, наші спортсмени піднімаються на п'єдестал пошани на Зимових олімпійських іграх вперше з Турина-2006, коли бронзу виграла танцювальна пара фігуристів Грушина/Гончаров. У біатлоні востаннє українські атлети залишали слід в далекому 1998 році на Іграх в Нагано. Тоді в індивідуальній гонці на 15 км срібло виграла Олена Петрова.
 
Переглядів: 572 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz