lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Квітень » 30 » Визначилися з пріоритетами в розвитку економіки регіону
09:45
Визначилися з пріоритетами в розвитку економіки регіону
Сьогодні, 29 квітня, під керівництвом заступника голови обласної державної адміністрації Леоніда Гураля відбулося засідання круглого столу на тему "Державна програма активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки в контексті реалізації державної регіональної політики”. В ньому взяли участь представники громадськості та районних державних адміністрацій.
Учасники зібрання обговорили проект Закону України "Про засади державної регіональної політики”. Нагальність прийняття такого закону очевидна. Адже саме він створить правову основу для активізації розвитку регіонів держави у контексті цілісної розбудови суспільства, системної модернізації національної економіки держави. Ухвалення Закону дасть змогу ефективно реалізувати державну регіональну політику, особливо в частині нового інструментарію її здійснення, що охоплюватиме значно ширший спектр питань, ніж просто підтримка регіонального розвитку.
Леонід Андрійович акцентував увагу присутніх на документі щодо забезпечення державної регіональної політики, а саме – Державній програмі активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, що є поштовхом для подальшого розвитку країни. Розроблена за ініціативи Президента України Віктора Федоровича Януковича Програма є спільним напрацюванням уряду, бізнес-кіл та провідних вітчизняних науковців. Вона спрямована на побудову сильної, прагматичної та відкритої політики, націленої на захист національних інтересів і модернізацію базових галузей економіки України. Враховуючи специфіку ситуації у Хмельницькій області, учасники дискусії колективно дійшли висновку, що пріоритетною в активізації розвитку економіки краю повинна стати легка промисловість.
Учасники круглого столу зауважили, що реалізація регіональної політики в області визначається системою взаємопов’язаних програмних документів, серед яких основним є Стратегія регіонального розвитку Хмельницької області на 2011-2020 роки. На сьогоднішній день завдяки реалізації стратегічних цілей у регіоні вдалося досягти позитивних результатів в економіці та соціальній сфері, створити умови для поліпшення добробуту краян. Адже тільки нова якість економіки дасть можливість розвиватися і вирішувати соціальні проблеми.
Лише спільними зусиллями та наполегливою працею вдасться забезпечити зростання регіональної економіки, що стане основою для підвищення соціальних стандартів, збільшення кількості робочих місць та підвищення добробуту подолян.
Описаний захід став продуктивним інструментом активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки. Він в черговий раз засвідчив вміння і бажання влади і громади області об’єднувати зусилля, разом працювати заради розвитку краю і України.
Переглядів: 594 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz