lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Жовтень » 1 » Всебічна допомога та підтримка одиноким громадянам похилого віку
12:30
Всебічна допомога та підтримка одиноким громадянам похилого віку
Важливим напрямком у сфері соціального захисту населення є допомога одиноким літнім людям. Для їх повноцінного життя, для підтримки життєдіяльності і соціальної активності пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян району функціонує Теофіпольський територіальний центр по наданню соціальних послуг. Дана організація приймає в свої підрозділи на обслуговування пенсіонерів, інвалідів, одиноких непрацездатних осіб.
На виконання та реалізацію ініціатив Президента України Віктора Федоровича Януковича щодо підвищення соціального захисту найбільш уразливих верств населення, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський побував з робочим візитом у будинку-інтернаті для одиноких громадян похилого віку та інвалідів в смт. Базалія, в якому на даний час проживає 44 мешканці похилого віку та інваліди.
Посадовець поспілкувався з персоналом та мешканцями будинку-інтернату, з чого дізнався, що підопічні цього закладу забезпечуються раціональним чотириразовим харчуванням згідно встановлених норм, постійно працює медичний пост, щоденно здійснюється медичний огляд мешканців. Люди похилого віку повністю забезпечені медикаментами, слуховими апаратами, окулярами, засобами для пересування.
„Отже, в будинку – інтернаті відчувається турбота про кожного підопічного. Піклування про дітей та про людей поважного віку – ознака гуманності суспільства. Проблемами соціального захисту та здоров’я нації опікується Президент України Віктор Янукович та відповідно органи влади усіх рівнів. Основним завданням для районної влади залишається реалізація державної політики, соціальних ініціатив Глави держави щодо соціального захисту громадян, надання їм всебічної допомоги та підтримки.” - сказав перший заступник спілкуючись з мешканцями будинку-інтернату. На передодні Дня людей похилого віку та ветерана побажав присутнім міцного здоров’я та благополуччя, а також вручив подарунки.
Переглядів: 610 | Додав: andriy | Рейтинг: 3.7/3
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz