lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Вересень » 16 » Забезпечення якісних умов життя населення на контролі у влади.
13:47
Забезпечення якісних умов життя населення на контролі у влади.
 
Відбулась розширена нарада голови райдержадміністрації Юрія Кучерука та голови районної ради Віктора Лебединського з керівниками структурних підрозділів, відділів райдержадміністрації, установ та підприємств району з питань підвищення рівня доступності якісних побутових, соціальних послуг населення, забезпечення транспортним обслуговуванням. 
 
На особливому контролі в голови райдержадміністрації питання про якісне медичне обслуговування населення, навчальний процес, підготовку до опалювального сезону в шкільних навчальних закладах, питання підвищення заробітної плати, легалізацію тіньової зайнятості, наповнення бюджетів всіх рівнів.
 
На разі, з обласного бюджету виділено 2,5 млн. грн. на встановлення енергозберігаючих твердопаливних котлів в трьох школах району. Це Новоставецька ЗОШ І-ІІІ ст., Теофіпольська ЗОШ І-ІІІ ст.№2 та Базалійська ЗОШ І-ІІІ ст..
 
Селищний голова доповів про проблеми з вуличним освітленням на цукровому заводі та ремонтом доріг.
 
Піднімалось питання єдиного соціального внеску до пенсійного фонду, про облік непрацюючих громадян в районному центрі зайнятості, окрема увага була приділена відкриттю в райцентрі центру надання адміністративних послуг. Також, йшла мова про роботу соціального захисту, зокрема, про забезпеченість інвалідів інвалідними візками.
    Приємно відмітити, що всі інваліди, які проживають на території району, забезпечені інвалідними візками та реабілітаційним матеріалом.
 
Підводячи підсумки наради, Юрій Кучерук сказав: „Розраховую на вашу свідомість та відданість спільній справі, переконаний, що кожен відповідальний працівник задля покращення якості життя громадян, повинен докладати максимум зусиль,  щоб покращувався добробут кожної родини. Районні органи влади робитимуть усе можливе задля забезпечення якісних умов життя населення незалежно від місця проживання.”
 
Переглядів: 596 | Додав: andriy | Рейтинг: 2.2/4
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz