lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Травень » 22 » Забезпечення жителів району доступом до сучасних технологій, навчання і розвитку в рамках програми „Бібліоміст”
12:40
Забезпечення жителів району доступом до сучасних технологій, навчання і розвитку в рамках програми „Бібліоміст”
Сучасна бібліотека – це комфортний , привітний й обладнаний технічно - інформаційний центр, що має безліч ресурсів для робочих та повсякденних справ і дозвілля всієї родини. Єдиний безкоштовний, отже - максимально доступний для населення інформаційний і культурний центр сучасного села. Це також  місце, де можна поспілкуватися з друзями, провести ділову зустріч, взяти участь у культурних заходах і забавах для дітей і дорослих.  Все більше  і більше бібліотек в Україні стають такими центрами.  Президент України Віктор Янукович поставив  перед місцевою владою конкретні завдання щодо створення умов для доступу громадян України до якісних культурних послуг, забезпечення відродження культурної інфраструктури села. Створення сучасних умов життя на селі в соціальному, культурному та духовному смислі – першочергове завдання для місцевої влади, має стати бібліотека, підкреслює Глава держави.
Зокрема таким центром стала  Новоставецька  сільська бібліотека.
21.05. 2013р. в Новоставецькій сільській бібліотеці проведено круглий стіл  „Ознайомлення з  конкретними результатами забезпечення доступу до сучасного технологічного навчання і розвитку в рамках проекту „Бібліоміст” та налагодження співпраці задля покращення якості надання культурних послуг на селі”.  В заході взяли участь: голова районної адміністрації  Довжук Володимир  Віталійович, начальник  відділу культури Філик Лідія Іванівна, Новоставецький  сільський голова  Вальчук  Анатолій Вікторович та завідуюча бібліотекою-філіалом  Шклярук Людмила Григорівна.
Голова райдержадміністрації зазначив: „Впровадження інформаційних технологій у бібліотечну справу – це реалізація державної політики, щодо створення суспільства, побудованого на знаннях. Головний принцип районної влади, незалежно від місця проживання – для кожної людини мають бути створені рівні умови для розвитку та отримання знань”.
Завідуюча бібліотекою-філіалом  Шклярук Людмила Григорівна назвала нові  бібліотечні послуги, які надає бібліотека.
Інтернет у бібліотеці надає можливість  усім охочим поспілкуватися на будь-які теми у дусі сучасності, безкоштовно ознайомитися з інформацією органів влади, телефонувати рідним та друзям по скайпу в інші міста та за кордон, ділитися фото, музикою, відео з друзями у соціальних мережах, пройти курси комп’ютерної грамотності  і здобути або покращити навички роботи з необхідними програмами та Інтернетом.
У бібліотеці проводиться інформування різних соціальних і вікових груп населення щодо питань соціальної, правової, освітньої та дозвільної інформації. За допомогою онлайн-подорожей читачі знайомляться  з видатними людьми, історією, мистецтвом та ін. Чимало користувачів  використовують Інтернет для самоосвіти. Сподіваємось, що завдяки програмі „Бібліоміст” та подальшому налагодженню співпраці задля покращення якості надання культурних послуг на селі,  бібліотеки в районі стануть життєво-важливими громадськими центрами, де люди різних соціальних прошарків отримають доступ до потрібної інформації.
Переглядів: 667 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz