lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 13 » Займатися спортом – корисно, модно та цікаво
16:22
Займатися спортом – корисно, модно та цікаво
Про розвиток фізичної культури і спорту на Хмельниччині та здоровий спосіб життя голова облдержадміністрації Василь Ядуха спілкувався у понеділок, 12 серпня, з ведучими програми „ Ранок на Поділлі” ХОДТРК „Поділля- центр”. „ Згідно із соціальними ініціативами Президента Віктора Януковича, в області велика увага приділяється залученню молоді до занять спортом як на професійному рівні, так і на рівні любительському. Розвиток спорту – один із способів підняти престиж нашої держави, це можливість залучення інвестицій, стимул для молоді та громадян різного віку вести здоровий спосіб життя”, - сказав Василь Ядуха.
Уряд приділяє належну увагу представленню нашої країни на міжнародних аренах. Доказом тому є результати Чемпіонату Європи з футболу, 27-ої літньої Універсіади в Казані, XXII Дефлімпійських ігор. Україна активно готується до проведення масштабного спортивного свята – Чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, на який планує приїхати понад мільйон уболівальників з-за кордону.
Про розвиток спорту на Хмельниччині піклується обласна влада . Нині в краї налічується 3804 спортивні споруди. Проведена їх інвентаризація і наразі вони приводяться до ладу: ремонтуються спортивні майданчики, зали та стадіони, будуються нові спорткомплекси. До прикладу, на капітальний ремонт обласного Центру фізичного виховання учнівської молоді виділено з бюджету 2,5 мільйона гривень, із залученням коштів державного бюджету у Чемерівціях будується новий стадіон. Долучився до справи розвитку спортивної інфраструктури і народний депутат Олексангдр Герега – у Городку зводиться потужний спортивний комплекс.
В області, за словами голови адміністрації, необхідно відродити спортивну славу товариства „Колос”, яке має неабиякий досвід у вихованні майбутніх чемпіонів. „Популяризація здорового способу життя – важлива робота, яка повинна проводитися на всіх рівнях – від батьків до державних діячів. Спільними зусиллями ми маємо створити усі умови, аби діти мали чим зайнятися, аби відірвати їх від комп’ютерів та шкідливих звичок. Від нас залежить здорове майбутнє нації”, - зауважив очільник краю. Він висловив переконання, що займатися спортом – корисно, модно та цікаво, а головне – ніколи не пізно. Дуже важливим для дітей є приклад батьків.
Поруч із справами державними Василь Ядуха не забуває вести здоровий спосіб життя. Вже більше двох десятків років у житті його супроводжують гантелі, тренажери та басейни. Глядачі „ Ранку на Поділлі” мали унікальну можливість побачити тренування першої особи області.
В здоровому тілі – здоровий дух! Василь Ядуха закликав усіх подолян вести здоровий спосіб життя і займатися спортом.
Переглядів: 828 | Додав: andriy | Рейтинг: 4.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz