lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Серпень » 28 » Засідання колегії Теофіпольської районної державної адміністрації
16:05
Засідання колегії Теофіпольської районної державної адміністрації
28 серпня 2013 року в залі засідання районної ради відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації, на яке запрошувалися керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, голови сільських, селищних рад, керівники установ та організацій району.
Вів засідання перший заступник голови райдержадміністрації П. Вільшинський.
На порядок денний виносились такі питання:
1. Про хід виконання розпорядження голови районної державної адміністрації  від 31.05.2013 року №148/2013-р «Про ефективність заходів, які вживаються для забезпечення боротьби зі злочинністю та корупцією». інформував Юрчук Олександр Володимирович керівник апарату районної державної адміністрації, де зазначив що районна державна адміністрація спільно із правоохоронними органами району проводить відповідну роботу по виконанню вимог Президента України щодо зміцнення правопорядку, усунення причин і умов, що сприяють злочинності та корупції. Так, питання стану боротьби зі злочинністю та корупцією, забезпечення законності, правопорядку, прав і свобод громадян періодично розглядається на засіданнях колегії районної державної адміністрації, на спільних нарадах керівників підприємств та правоохоронних органів за участю голови районної державної адміністрації.
Проте, незважаючи на вжиті заходи, утримати стабільну криміногенну обстановку по деяких показниках не вдалося.
Так, протягом 6 місяців 2013 року зареєстровано 145  злочинів.
У поточному році  працівниками державної служби боротьби з економічною злочинністю (далі ДСБЕЗ) Теофіпольського РВ УМВС України в Хмельницькій області  виявлено 21 злочин економічної спрямованості з них:
- тяжких – 8;
- в сфері службової діяльності – 6;
- хабарництва – 1;
- бюджетна сфера – 13;
- Злочини із збитками понад 100 тис.грн. – 2.
Впродовж  6 місяців 2013 року на неналежному рівні організована робота щодо виявлення службових злочинів, що свідчить про низький рівень оперативного перекриття осіб керівної ланки району в цілому. Також спостерігається недоопрацювання працівників СДСБЕЗ щодо викриття та документування злочинів на системній основі, а документуються лише поодинокі факти.
Попри нормальні  результати роботи на об’єкті бюджетного сектору економіки, задовільні показники щодо виявлення злочинів в сфері службової діяльності та хабарництва. Аналізом ситуації що склалась в службі боротьби з економічними злочинами, очевидним є погіршення криміногенної ситуації на території обслоговування. Зокрема спостерігається погіршення оперативних позицій на таких пріоритетних напрямках економіки як зовнішньо - економічна діяльність, сфера приватизації, спиртова галузь та сфера інтелектуальної власності.
2. Про стан пожежної безпеки на об’єктах соціально-культурного призначення району доповідав Притула Сергій Васильович начальник Теофіпольського районного сектору державної служби з надзвичайних ситуацій Головного управління Хмельницькій області, який довів до відома усім присутнім що працівниками Теофіпольського районного сектору головного управління ДСНС України у Хмельницькій області проведено профілактичні заходи щодо належної організації протипожежного захисту закладів соціально-культурного призначення.
З метою покращення протипожежної безпеки в закладах освіти району у 2012 році був розроблений та затверджений план-заходів по усуненню запропонованих приписами держпожнагляду недоліків, суттєві зрушення на краще відсутні.
В незадовільному протипожежному стані експлуатуються прилади пічного опалення, які можуть стати безпосередньою причиною виникнення пожежі в навчальному закладі села Медисівка.
Не у кращому стані знаходяться установки автоматичної пожежної сигналізації. Відсутні або потребують капітального ремонту системи пожежної сигналізації та оповіщення людей про пожежу в загальноосвітніх школах №1,2,3 смт. Теофіполя.
На протязі останніх років просочення дерев'яних конструкцій горищних приміщень вогнезахисними розчинами проводилось лише в навчальних закладах сіл Карабіївка та Медисівка.
Такий стан справ склався в першу чергу в зв'язку із недостатнім виділенням коштів на виконання протипожежних заходів. Протягом 2013 року на приведення в пожежобезпечний стан об'єктів освіти району було виділено близько 30 тис. грн., чого вкрай недостатньо для приведення шкіл в належний протипожежний стан.
3. Про хід виконання районних заходів з виконання обласної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року доповідав Шкраба Сергій Іванович головний лікар Теофіпольської центральної районної лікарні, який зазначив що прийнята КМУ Загальнодержавна програма боротьби з онкологічними захворюваннями на період до 2016 року насамперед зосереджена на своєчасному виявленні онкологічної патології, зменшення поширеності захворюваності, підвищення рівня одужування, зниження смертності населення, внаслідок онкологічних захворювань, а також забезпечення максимально наближених до європейських стандартів якості життя онкохворих та їх адаптація у суспільстві, створення належних умов онкохворих термінальних стадій.
Програма передбачає заходи трьох напрямків :
- Первинної та вторинної профілактики онкологічної патології, відмовлення ефективності системи онкологічних профоглядів населення та диспансерного спостереження з передпухлинною патологією, просвітницька робота серед населення з залученням засобів масової інформації.
- Надання сучасної якісної та ефективної спеціалізованої медичної допомоги.
- Удосконалення нормативно-правової бази та системи підготовки медичного персоналу онкологічного профілю.
В районі розроблені та затверджені заходи по виконанню загальнодержавної програми по боротьбі з онкологічними захворюваннями. Дане питання щоквартально розглядається на оперативних нарадах у головного  лікаря центральної районної лікарні та на медичних радах.
На сьогоднішній день у центральній районній лікарні зареєстрована ставка онколога. Працює підготовлений спеціаліст, але пенсійного віку. Крім цього, щорічно згідно графіка тематичні курси по онкології на базі ХООД проходять усі лікарі терапевтичного та хірургічного профілю.
4. Про роботу виконкомів Лідихівської та Човгузівської сільських рад щодо виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади. Доповідали Поліщук Лідія Леонідівна Лідихівський сільський голова та Ткачук Григорій Іванович Човгузівський сільський голова, зокрема вони зазначили що виконкомами сільських рад особлива увага приділяється благоустрою підвідомчої території. Зокрема проводяться заходи по розчищенню вулиць та кладовищ від дикоростучих дерев та кущів, ліквідації стихійних смітників, грейдерування доріг.
5. Про стан розгляду звернень громадян за І - ше півріччя 2013 року інформував Юрчук Олександр Володимирович керівник апарату  районної державної адміністрації, в своєму виступі він зазначив що протягом І півріччя 2013 року районною державною адміністрацією, її структурними підрозділами  та виконкомами  сільських, селищних рад здійснювалися системні заходи щодо безумовного виконання вимог Закону України "Про звернення громадян”, Указу Президента України від 07 лютого 2008 року №109/2008 "Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування”, інших законодавчих та нормативно-правових актів з питань організації роботи зі зверненнями громадян.
За звітний період до районної державної адміністрації, її структурних підрозділів, сільських, селищних рад району надійшло 2534 звернення від мешканців району, що на  512 звернень більше, ніж у 1 півріччі  2012 року, з них – 316 письмові звернення, та 2218 - усні. Зокрема, у голови районної державної адміністрації та його заступників побувало 44 жителів району, що на 9 звернень менше, ніж у відповідному періоді минулого року, письмових звернень до райдержадміністрації надійшло 52 ( на 23 звернення більше, ніж у першому півріччі 2012 року).
До управлінь, відділів райдержадміністрації надійшло 966 звернень (на 408 звернення більше, ніж за 6 місяців 2012 року) 
До сільських, селищних рад надійшло 1524 звернення що на - 81 звернення менше, ніж у відповідному періоді минулого року.
З метою надання громадянам роз’яснень в оперативному режимі з важливих питань життєдіяльності забезпечено проведення гарячих телефонних ліній та телефону Довіри.
Підвів підсумки засідання колегії перший заступник  голови райдержадміністрації, який звернув увагу на недоліки і зауважив, щоб їх проаналізувати та відреагувати.
З обговорених питань на засіданні колегії прийняті відповідні розпорядження.
Переглядів: 1004 | Додав: andriy | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz