lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2012 » Листопад » 29 » Засідання колегії районної державної адміністрації
17:36
Засідання колегії районної державної адміністрації

29 листопада 2012 року в залі засідання районної ради відбулося чергове засідання колегії районної державної адміністрації, на яке запрошувалися керівництво райдержадміністрації та районної ради, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники агроформувань, керівники установ та організацій району.

Вів засідання голова райдержадміністрації Володимир Довжук.

   Начальн6ик управління Пенсійного фонду України в Теофіпольському районі Олександр Куцоконь інформував про хід виконання розпорядження голови райдержадміністрації від 28.05.2012 №150/2012-р року «Про посилення взаємодії органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, Пенсійного фонду України в районі щодо наповнення бюджету фонду та погашення   заборгованості».

За результатами роботи районної державної адміністрації, органів місцевого самоврядування, управління Пенсійного фонду України в районі за 10 місяців 2012 року досягнуто позитивних результатів. Своєчасно та у повному обсязі профінансовано 111 502,48 тис.грн. на виплату пенсій, забезпечено динаміку росту надходжень до бюджету Пенсійного фонду України в районі на рівні 104,08 %.

З метою мобілізації коштів до бюджету Пенсійного фонду України вжито низку спільних з місцевими органами влади, правоохоронними та контролюючими органами заходів щодо примусового стягнення. Це дозволило забезпечити надходження 136,6 тис.грн. на погашення боргів (у тому числі 79,5 тис.грн. зусиллями відділу Державної виконавчої служби району), що на 16,8 % менше за результатами відповідного періоду минулого року. 

З питань ліквідації заборгованості із єдиного соціального внеску інформували в.о. начальника філії «Теофіпольський райавтодор» Сергій Семенюк та директоу ТКП «Теофіпольлісвод» Володимир Богач.

Про стан кадрової роботи та дотримання вимог Закону України «Про державну службу» в районній державній адміністрації інформував начальник відділу організаційно-кадрової роботи апарату райдержадміністрації Віталій Подчинюк, який наголосив, що свою діяльність державні службовці районної державної адміністрації проводять відповідно до закріплених чинним законодавством норм, а також передбачених посадовими інструкціями положень. Вимоги законодавства про працю щодо службовців та технічних працівників в структурних підрозділах райдержадміністрації в основному дотримані.

   Заступник голови райдержадміністрації Олександр Юрчук проаналізував стан виконавської дисципліни у структурних підрозділах районної державної адміністрації. Він, зокрема, зазначив, що особливої уваги вимагає забезпечення своєчасного виконання указів, розпоряджень та доручень Президента України, актів та доручень Кабінету Міністрів України, документів центральних органів виконавчої влади, належного розгляду звернень та запитів народних депутатів України.         

Також присутні заслухали інформації начальника фінансового управління райдержадміністрації Олександра Сапуги з питань виконання дохідної частини бюджету, головного спеціаліста управління агропромислового розвитку  райдержадміністрації Анатолія Триндюка з питання спаду поголів’я тваринництва у агроформуваннях району та перспектив розвитку галузі, начальника відділу житлово-комунального господарства Анатолія Шклярука про стан використання коштів на ремонт комунальних доріг та ліквідації заборгованості за спожиті енергоносії, заступника начальника відділу Держкомзему в Теофіпольському районі Володимира Федонюка щодо укладання договорів на оренду земель сільськогосподарського призначення

Підвів підсумки засідання колегії голова райдержадміністрації.

З обговорених питань на засіданні колегії прийняті відповідні розпорядження.

Переглядів: 638 | Додав: art1288 | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz