lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Квітень » 9 » Жителі Хмельниччини готуються до відзначення в області Дня довкілля
16:05
Жителі Хмельниччини готуються до відзначення в області Дня довкілля

«Немає нічого більш винахідливого, аніж природа» – Цицерон. Слова давньоримського політика і філософа, неперевершеного оратора сьогодні, посідають одне із чільних місць у «піраміді» розвитку та життя нашої планети. Саме безпечний рівень екологічної ситуації у кожному куточку світу – є визначальним на шляху до модернізації екологічної самосвідомості населення.
Уся світова спільнота є активним учасником та «творцем» широкого спектру засобів попереджувального характеру, а також мінімізації згубного впливу негативних та шкідливих чинників на стан довкілля.
У зв’язку із цим, у 1972 році Генеральною Асамблеєю ООН в рамках Стокгольмської конференції на тему: «Людське середовище» було проголошено Всесвітній День довкілля. Інша резолюція, ухвалена Генеральною Асамблеєю в той же день, призвела до утворення ЮНЕП – Програми ООН зі збереження довкілля.
День довкілля відзначається у нашій державі з 1998 року згідно Указу Президента України «Про День довкілля».
Цього року День довкілля відзначатиметься 12 квітня.
Святкування Дня довкілля розраховане на те, щоб привнести людський чинник в питання охорони навколишнього середовища, дати людям можливість активно сприяти стійкому і справедливому розвитку, сприяти розумінню того, що основною рушійною силою зміни підходів до природоохоронних питань є громади. У цей день, громадські організації проводять заходи, спрямовані на поліпшення стану навколишнього середовища, очищення водних джерел, озеленення, збереження заповідних об’єктів, поширення екологічних знань.
Всесвітній День довкілля традиційно увійшов у наше життя. З кожним роком до святкування цих днів долучається все більше громадських організацій, представників державної влади, небайдужих громадян України. Приклад європейської спільноти переконує, що принцип «лише екологічно доцільне є економічно вигідним» – є найбільш перспективним вектором розвитку сучасного світу.
У зв’язку із вищевикладеним, Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації закликає всіх небайдужих громадян нашої області долучитися до Всесвітнього Дня довкілля 12 квітня поточного року.
Шановні земляки! Згуртуймося навколо спільної справи, зробімо все, аби краєвиди Хмельниччини тішили око, щоб і наші нащадки могли милуватися неповторною красою та унікальністю рідної землі!

Нехай земля квітує всюди – природу збережімо, люди!

За матеріалами Департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації

Переглядів: 603 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz