lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Лютий » 17 » Зустріч з членами Президії районної організації ветеранів війни та праці
19:03
Зустріч з членами Президії районної організації ветеранів війни та праці
17 лютого перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський зустрівся з членами Президії районної організації ветеранів війни та праці з питань підвищення рівня соціального захисту та медичного обслуговування ветеранів війни та їх сімей.
Президент України Віктор Янукович по-особливому, як до найважливіших святинь, ставиться до ветеранів Великої Вітчизняної війни і до пам’яті про Велику Перемогу нашого народу у тій страшній війні, до великого подвигу, звершеного Вами. – зазначив Петро Григорович. - Посилення турботи про учасників війни, інвалідів, вдів загиблих, осіб, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, жертв нацизму, забезпечення їх висококваліфікованою медичною допомогою, покращення житлових та побутових умов -це наш святий обов'язок, наголошує Глава держави. І ми тримаємо високий рівень. Влада усвідомлює міру відповідальності та докладає усіх зусиль, щоб не оміліла ріка шани та поваги, значимості подвигу кожного ветерана”.
Основними  питаннями, які розглядались були -  забезпечення ветеранів лікарськими засобами, системи пільг для ветеранів щодо належного соціального захисту та надання кваліфікованої медичної допомоги.
Підсумовуючи  нараду Петро Вільшинський наголосив: «Спрямовуючи свої зусилля на виконання завдань Глави держави щодо поліпшення соціального та медичного захисту ветеранів Великої Вітчизняної війни, ми виконуємо свій синівський обов’язок перед ними. Їх жертовне життя, украдені страшною війною молодість та здоров’я, зобов’язують нас сьогодні подбати про них».
Також, посадовець подякував голові районної ветеранської організації Віктору Омеляновичу Лебединському за плідну роботу районної ветеранської організації і зазначив, що співпраця з органами влади є запорукою вирішення проблем ветеранів Великої Вітчизняної війни.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 478 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz