lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Листопад » 6 » Зустріч за круглим столом
15:24
Зустріч за круглим столом
На сьогодні, одним із завдань Президента України Віктора Федоровича Януковича є зміцнення міжнаціональної злагоди та порозуміння, задоволення культурних та освітніх потреб національних меншин на території нашої держави.
Потрібно пам'ятати, що на теренах України живуть і інші народи. З ними нам доведеться співпрацювати, а це можливе лише за умов справедливого ставлення до них, при якому захищаються права українського народу, але разом з тим не порушуються законні права інших народів Ця принципова позиція закладена і в нашій Конституції та в Законі про національні меншини.
Голова райдержадміністрації Юрій Кучерук взяв участь у зустрічі за круглим столом з представниками національних меншин, які проживають на території Теофіпольського району з метою відродження та розвитку національних культурно-мистецьких традицій народностей.
Зокрема, на Теофіпольщині проживають представники таких національностей, як: євреї, грузини, вірмени, росіяни, поляки, білоруси та ін.– щирі, лагідні, доброзичливі, гарні люди, великі працелюби і патріоти рідної землі.
Зустріч пройшла в атмосфері взаєморозуміння та поваги. Представники національних меншин розповідали про своє сьогодення на теренах Теофіпольщини, а також, ділились спогадами про те, як доля привела їх на нашу Подільську землю.
В ході зустрічі, очільник району наголосив, що влада в районі готова підтримувати, а також всіляко сприяти відродженню та розвитку національних традицій тих народностей, які проживають у Теофіпольському районі та популяризують духовну спадщину серед підростаючого покоління.
 
Переглядів: 606 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz