lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 07

Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Маєвський провів розширену нараду-зустріч з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, організацій та установ району, за участю його заступників.

Широко обговорювалося питання про переведення споживачів селища цукрового заводу на прямі розрахунки з Теофіпольським РЕМ, передачі мереж у власність ПАТ «Хмельницькобленерго» та встановлення тарифів на електроенергію. Було дано доручення заступнику голови райдержадміністрації провести схід селища за участю власників квартир багатоповерхових будинків та представників виконавчої влади, місцевого самоврядування, РЕМу і Теофіпольсько ... Читати далі »

Переглядів: 592 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.09.2015

Президент підписав Закон № 676-VIII «Про внесення змін до деяких законів України щодо організації проведення перших виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів».

Законом, який Верховна Рада прийняла 4 вересня, вносяться зміни до статей 14, 24 Закону України «Про місцеві вибори», статей 7 та 8 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та викладено низку положень у розділі II «Перехідні положення». ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.09.2015

У Верховній Раді розглядається проект Закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження накопичувальної системи загальнообов'язкового державного пенсійного страхування та єдиних принципів нарахування пенсій».

Комплексна пенсійна реформа передбачає:

Призначення всіх пенсій за одним законом. Обчислення пенсій за єдиним механізмом для всіх категорій громадян наведе порядок та відновить соціальну справедливість у солідарній системі, забезпечить її фінансову збалансованість та стійкість. ... Читати далі »

Переглядів: 566 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.09.2015

Уряд України пропонує запровадити єдині базові ставки в ключових податках - податку на додану вартість, єдиному соціальному внеску, податку на доходи фізичних осіб і в податку на прибуток. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк у “10 хвилинах” в неділю, 6 вересня.

Він нагадав, що зараз в Україні існує 90 видів різних ставок: “Це дозволяє, з одного боку, маніпулювати цими ставками нечесними платниками податків, а з іншого - зловживати податковим інспекторам при нарахуванні податків і їх сплаті”.

... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.09.2015

Президент заявляє про необхідність широкого роз’яснення сутності конституційних змін щодо реформи децентралізації, схваленої Верховною Радою у першому читанні, із тим, щоб на виконання Мінських домовленостей конституційні зміни відбулися до кінця цього року.

«Зараз ніхто не буде прискорювати прийняття змін до Конституції у другому читанні. Саме зараз ми і маємо провести роз’яснювальну роботу – що таке децентралізація», – зазначив Глава держави в інтерв’ю трьом націо ... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.09.2015

Шановні підприємці!

Кожен із нас знає, що започатковувати і розвивати власну справу – велика відповідальність та нелегка праця. Тому у день вашого професійного свята ми вшановуємо людей, котрі взяли на себе відповідальність не лише за добробут своєї родини, а й докладають максимум зусиль для того, щоб заможним  став наш  район. Сьогодні і малий, і великий бізнес  району – вагомий фактор соціально-економічного розвитку держави та регіону. Робочі місця, якісна продукція, наповнення місцевих бюджетів – ці найперші завдання, виконання яких гарантує стабільність у суспільстві, представники бізнесу виконують гідно.
... Читати далі »

Переглядів: 529 | Додав: Sapelkin | Дата: 07.09.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz