lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Червень » 13

В умовах широкого застосування хімічних препаратів у сільському і лісовому господарстві все гострішою стає проблема охорони і захисту бджіл від отруєнь. Неконтрольоване застосування пестицидів, особливо на медоносних культурах, призводить до масової загибелі бджіл та інших корисних комах, які є запилювачами цих культур. Мед, отриманий з обробленої пестицидами культури, містить їх залишки, що знижує харчові та лікувальні властивості цього цінного продукту. Такий мед є джерелом отруєння бджолиного розплоду, що також негативно впливає на життєздатність та продуктивність бджолосімей і пасіки в цілому. Масова загибель бджіл може призвести до зникнення багатьох видів рослин, у тому числі сільськогосподарських, оскільки ма ... Читати далі »

Переглядів: 570 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.06.2016

Сьогодні, 13 червня, відбулася щотижнева нарада, яку провів перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський за участю керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керівників структурних підрозділів районної державної адміністрації, установ та служб району. Обговорювались питання стану справ на даний час по усіх сферах життєдіяльності району. Начальники установ прозвітували про роботу своїх галузей за попередній тиждень та окреслили плани на найближчий час. Зокрема, розглядались питання: оперативної ситуації по Теофіпольському району, про проведення перевірок дотримання протипожежної безпеки в соціальних установах району, середню заробітну плату в районі, проведення про ... Читати далі »

Переглядів: 547 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.06.2016

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2016 рік», яким спрямовується понад 5 млрд грн. на субсидії для малозабезпечених громадян.

Глава держави наголосив, що ці кошти спрямовуються малозабезпеченим громадянам для того, щоб надати їм допомогу у зв’язку із приведенням тарифів до ринкового рівня. «Все підвищення держава має компенсувати малозабезпеченим громадянам. Для того, щоб не відбулося збоїв, на ці цілі виділяється додатково ще 5 міль ... Читати далі »

Переглядів: 484 | Додав: Sapelkin | Дата: 13.06.2016

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz