lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 15 » Арсеній Яценюк: Ключове завдання - мир і спокій у державі, який треба забезпечити політичними і дипломатичними заходами
11:41
Арсеній Яценюк: Ключове завдання - мир і спокій у державі, який треба забезпечити політичними і дипломатичними заходами

«Ми не зійдемо зі шляху, який передбачає єдність країни, децентралізацію влади, внесення змін до Конституції, обрання нового легітимного Президента і європейську інтеграцію України», - сказав Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк під час Першого загальноукраїнського круглого столу національної єдності в Києві у середу, 14 травня.
«Перед нами стоїть надскладне історичне завдання – зберегти мир і спокій в Україні, зберегти Україну як єдину, цілісну державу, забезпечити кожній людині в нашій державі право на гідне життя», - сказав він.
За словами Арсенія Яценюка, «складно назвати більш драматичний період, коли ми зустрічалися з такими викликами»: «Започаткування національного діалогу є дуже важливим, тому що на нас лежить відповідальність за долю 45-мільйонної держави, яка знаходиться в центрі Європи».
Глава Уряду підкреслив, що ключове завдання зараз - мир і спокій в державі, який «може і повинен бути забезпечений політичними і дипломатичними заходами»: «Ми будемо вести діалог з усіма, хто не має зброї в руках, хто не стріляє і не вбиває мирних громадян, а працює виключно на єдність української держави».
Уряд України, наголосив Прем’єр-міністр, готовий виконувати завдання, які будуть напрацьовані в результаті цього загальнонаціонального круглого столу єдності: «Зараз перша ціль – безпека людини. Люди стали боятися виходити на вулицю, спілкуватися одне з одним, боятися за своє майбутнє, за свою родину, сім'ю, країну і за те, що буде завтра».
Вирішити це, за його словами, необхідно не тільки через реформу правоохоронної системи, що є одним із ключових завдань Уряду, «але й через спілкування і діалог, щоб Київ почув Донецьк, Донецьк почув Львів, щоб вся країна не просто слухала, але прислухалася один до одного»: «Ми це завдання повинні разом виконувати».
Арсеній Яценюк підкреслив, що одне з питань, яке має об'єднувати країну, - це боротьба з корупцією і забезпечення робочими місцями. Він зазначив, що під час перебування в районі АТО на блок-посту біля Слов’янська поспілкувався з сім'єю, яка їхала зі Слов'янська до Харкова: «Вони не говорили про питання мови, ми спілкувалися російською. Вони не піднімали питань, які часто піднімаються в стінах українського Парламенту. Вони сказали – ми не хочемо, щоб було, як раніше; ми хочемо, щоб не було корупції, щоб ви нам сказали, як ми отримаємо якісну освіту, де зможемо працювати, і щоб не було страшно виходити на вулицю».

Переглядів: 556 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz