lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 19

Сьогодні  на районному стадіоні «Колос» відбулося свято до Дня Європи - «Я поділяю Європейські цінності», в якому взяв участь перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський.

На стадіоні було встановлено тематичні палатки, де жителі селища, учні місцевих шкіл мали змогу отримати інформацію про Європейський Союз, євроінтеграцію України, бажаючі мали можливість навчитись базових слів чи фраз на офіційних мовах ЄС з допомогою вчителів англійської, німецької, французької мов, а студентів і школярів зацікавила інформація про можливість отримання освіти у Європі. До уваги присутніх було пр ... Читати далі »

Переглядів: 610 | Додав: Inna | Дата: 19.05.2014

19 травня в Теофіполі біля пам’ятного знака жертв політичних репресій 20-50 рр. ХХ століття та голодоморів на Теофіпольщині перший заступник голови райдержадміністрації Петро Вільшинський, голова районної ради Віктор Лебединський, начальники та працівники управлінь і відділів райдержадміністрації, районної ради, керівники та представники трудових колективів підприємств, установ, організацій, учнівська молодь місцевих  загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, громадськість вшанували пам'ять про жертв політичних репресій хвилиною мовчання та  поклали корзини з квітами, вінки до пам’ятного знака.

... Читати далі »

Переглядів: 553 | Додав: Inna | Дата: 19.05.2014

Міністрові юстиції України

П.ПЕТРЕНКУ

Шановний Павле Дмитровичу!

Українська держава переживає важкий період у зв'язку з агресією Російської Федерації щодо України, терористичною діяльністю незаконних озброєних формувань у південно-східних регіонах України, загрозами територіальній цілісності України, спробами зміни конституційного ладу шляхом насильства з використанням зброї.

Така ситуація вимагає консолідації суспільства, об'єднання зусиль усіх політичних сил щодо збереження цілісності і суверенітету України, захисту прав і свобод громадян.

Однак у цей важкий період діяльність окремих політиків, представників органів місцевого самоврядування, лідерів об'єдн ... Читати далі »

Переглядів: 649 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.05.2014

Під головуванням Прем’єр-міністра України Арсенія Яценюка відбулася всеукраїнська селекторна нарада з питань забезпечення виконання завдань із підготовки та проведення позачергових виборів Президента України. Від Хмельниччини участь у нараді взяв голова облдержадміністрації Леонід Прус.
«Від імені Уряду України можу запевнити: в Україні відбудуться легітимні вибори і з'явиться законно обраний Президент», - наголосив Арсеній Яценюк у ході наради.
«В Україні повинен з'явитися легітимно обраний Глава держави. Всі українці повинні отримати можливість прийти, проголосувати і вибрати нового українського Президента», - підкреслив Арсеній Яценюк.
Він наголосив на необхідності п ... Читати далі »

Переглядів: 572 | Додав: Sapelkin | Дата: 19.05.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz