lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 29 » Бійці добровольчих батальйонів, громадські активісти та волонтери обговорили з керівництвом Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС У
11:45
Бійці добровольчих батальйонів, громадські активісти та волонтери обговорили з керівництвом Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС У

Вчора, 28 серпня, до Центральної будівлі Міністерства оборони України на Повітрофлотському проспекті прибули понад тисяча громадян. Серед них були матері і дружини, рідні і близькі військовослужбовців Збройних Сил України — учасників антитерористичної операції, ветерани військової служби, учасники бойових дій, командири та бійці добровольчих підрозділів, представники волонтерських організацій.

Основні питання, які цікавили громадян стосувалися невідкладної допомоги підрозділам ЗС України, що виконують завдання під Іловайськом та в інших населених пунктах Донецької та Луганської областей.

Також обговорювалися питання щодо існуючих проблем матеріально-технічного, психологічного та медичного забезпечення бійців — учасників АТО, їх забезпечення зброєю та боєприпасами, зокрема важким озброєнням, перспектив проведення ротації підрозділів, проблеми вдосконалення нормативно-правової бази тощо.

З метою проведення предметної та конструктивної розмови, яка у підсумку тривала понад дві години, представників ініціативної групи було запрошено до актової зали оборонного відомства, де з ними спілкувалися представники Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України, зокрема, заступник Міністра оборони України — керівник апарату Петро Мехед та перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Генадій Воробйов.

Під час спілкування, яке відбувалося досить емоційно, представники ініціативної групи задавали наболілі питання керівництву Міністерства оборони та Генерального штабу ЗС України. В ході розмови громадянам було надано можливість отримати відповіді «з перших вуст», тобто безпосередньо від керівництва антитерористичної операції. На їхні питання за допомогою телефонного зв’язку відповідав начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Віктор Муженко, який здійснює керівництво АТО.

За підсумками спілкування представники оборонного відомства, разом з бійцями добровольчих батальйонів, громадськими активістами та волонтерами відповіли на запитання журналістів під час спільного брифінгу.

В ході інформаційного заходу заступник командира батальйону «Донбас» виступив із заявою та поінформував журналістів про заходи, які на теперішній час вживаються, і будуть здійснені керівництвом АТО та командуванням Генерального штабу ЗС України з метою поліпшення ситуації, що склалася в зоні проведення антитерористичної операції, зокрема під Іловайськом та в інших населеними пунктах на сході України.

Також з відповідним роз’ясненням, у тому числі щодо прийняття добровольців на військову службу до лав Збройних Сил України виступив перший заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-полковник Генадій Воробйов.

Він зазначив, що формування штатних батальйонів здійснюватиметься через військові комісаріати, після чого щойно призваним військовослужбовцям доведеться пройти відповідну підготовку та бойове злагодження у складі підрозділів.

Генерал-полковник Генадій Воробйов повідомив також, що на сьогоднішній день у підпорядкуванні ЗС України знаходиться близько тридцяти батальйонів територіальної оборони.

Після завершення брифінгу командири та бійці добровольчих батальйонів звернулись до матерів і дружин, рідних і близьких військовослужбовців — учасників АТО із закликом щодо зведення до мінімуму використання мобільного зв’язку під час спілкування із бійцями, які знаходяться на передовій, аби унеможливити перехоплення радіосигналу терористами, що може спричинити витік інформації про місця перебування підрозділів АТО та зашкодити військовослужбовцям.

За матеріалами регіонального медіа-центу Міноборони України

Переглядів: 598 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz