lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 29

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко закликав українських громадян не піддаватися паніці, яка створюється у мережі Інтернет та на різних ресурсах, та перевіряти повідомлення, які розповсюджується, оскільки значна їх кількість є дезінформацією.

«Використання паніки і спеціальних психологічних операцій, військових так званих журналістів, які співпрацюють з терористичними організаціями - найбільш небезпечна зброя по дестабілізації ситуації в Україні. Ми сподіваємось, що наші громадяни не будуть піддаватися паніці, а спокійно і зважено сприйматиму ... Читати далі »

Переглядів: 543 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.08.2014

У Центральному будинку офіцерів відбулася конференція «Солдатські матері — за мир і стабільність». У заході взяли участь заступник Міністра оборони України — керівник апарату Петро Мехед, офіцери структурних підрозділів Міністерства оборони, Генерального штабу, Національної гвардії, Державної Прикордонної Служби України, посадові особи з Адміністрації Президента України та Комітету Верховної Ради України з питань прав людини, представниці Організації солдатських матерів України на чолі з її Головою Валентиною Артамоновою та інші поважні гості.

Під час заходу було заслухано виступи доповідачів та обговорені питання соціального захисту військовослужбовців, які беруть участь в антитер ... Читати далі »

Переглядів: 499 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.08.2014

Вчора, 28 серпня, до Центральної будівлі Міністерства оборони України на Повітрофлотському проспекті прибули понад тисяча громадян. Серед них були матері і дружини, рідні і близькі військовослужбовців Збройних Сил України — учасників антитерористичної операції, ветерани військової служби, учасники бойових дій, командири та бійці добровольчих підрозділів, представники волонтерських організацій.

Основні питання, які цікавили громадян стосувалися невідкладної допомоги підрозділам ЗС України, що виконують завдання під Іловайськом та в інших населених пунктах Донецької та Луганської областей.

Також обговорювалися питання щодо існуючих проблем матеріально-технічного, психологічного та медичного забезпе ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.08.2014

Ми здатні захистити самі себе. Нам потрібна сучасна високотехнологічна зброя. Нам потрібно зберігати спокій, холоднокровність, зміцнювати нашу єдність і міжнародну солідарність, заявив Президент України Петро Порошенко на початку засідання Ради національної безпеки та оборони України.

За словами Президента, «лінія оборони проходить зараз на Донбасі, а не на Заході лише тому, що міцною стіною стало на захист держави наше українське воїнство».

Ситуація в зоні антитерористичної операції набула якісно нових змін і ... Читати далі »

Переглядів: 518 | Додав: Sapelkin | Дата: 29.08.2014

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz