lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 18 » ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!
09:13
ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ!

25 вересня 2015 року завершується строк подачі відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера).

До спливу зазначеного терміну юридичні особи, зареєстровані до 25 листопада 2014 року, повинні подати державному реєстратору за місцезнаходженням  1 та 4 сторінку реєстраційної  картки форми № 4 (за підписом керівника юридичної особи чи уповноваженої ним особи) із заповненими відомостями щодо кінцевого бенефіціарного власника (контролера), або з відміткою про його відсутність (проставляється на 4 сторінці реєстраційної картки форми 4).

Кінцевим бенефіціарним власником (контролером) є фізична особа, яка незалежно від формального володіння має можливість здійснювати вирішальний вплив на управління або господарську діяльність юридичної особи безпосередньо або через інших осіб, або яка має можливість здійснювати вплив шляхом прямого або опосередкованого володіння часткою в юридичній особі у розмірі 25 чи більше відсотків статутного капіталу або прав голосу в юридичній особі. При цьому фізичною особою - кінцевим бенефіціарним власником (контролером) не може бути особа, яка є агентом, номінальним утримувачем (номінальним власником) або є тільки посередником щодо такого права.

Відомості щодо кінцевого бенефіціарного власника (контролера) НЕ ПОДАЮТЬСЯ керівниками:

- політичних партій;

- творчих спілок та їх територіальних осередків;

- адвокатських об’єднань;

- торгово-промислових палат;

- державних органів та органів місцевого самоврядування і їх асоціацій,

- релігійних організацій;

- державних і комунальних підприємств.

- юридичних осіб, учасниками яких є виключно фізичні особи, якщо кінцеві бенефіціарні власники (контролери) таких юридичних осіб повністю збігаються з їх учасниками

Громадські організації зареєстровані з правом юридичної особи, а також такі громадські формування як: організації роботодавців, профспілкові організації  подають відомості про свого контролера або про його відсутність у строк до 25.09.2015. до відповідного територіального управління юстиції за місцем реєстрації організації.

!!!Звертаємо увагу!!! керівників юридичних осіб, що статтею 16611 Кодексу України про адміністративні правопорушення за неподання державному реєстратору інформації про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи передбачено адміністративну відповідальність, яка настає у вигляді накладення на керівника юридичної особи штрафу від трьохсот (5100 грн. ) до п’ятисот (8500 грн.)  неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Інформація щодо необхідності подання відомостей про кінцевого бенефіціарного власника (контролера) юридичної особи та зразки документів розміщені у швидкому доступі на офіційному веб-сайті Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області (http://justice-km.gov.ua).

Переглядів: 577 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz