lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Червень » 6 » Глава держави відзначив підтримку Міжнародного валютного фонду та Світового банку на шляху необхідних реформ в Україні
11:25
Глава держави відзначив підтримку Міжнародного валютного фонду та Світового банку на шляху необхідних реформ в Україні

Президент Петро Порошенко взяв участь у засіданні Регіональної групи МВФ та Світового банку, яке вперше відбувається в Україні.

Глава держави висловив вдячність міністрам фінансів та главам національних банків 15 країн, які взяли участь у зустрічі, за послідовну підтримку України на шляху необхідних трансформацій.

«Ваша допомога та солідарність мають важливе значення для успіху на шляху макроекономічної стабілізації в Україні», - наголосив Президент.

Петро Порошенко запевнив, що Україна залишається рішуче налаштованою на реформи, які вже активно впроваджуються разом з МВФ і Світовим банком.

Президент поінформував про досягнутий прогрес на цьому шляху, зокрема у частині боротьби з корупцією та реформи судочинства. «Ми перезапустили систему боротьби з корупцією в державі, повертаємо довіру до банківської системи і відновлюємо право на справедливість», - підкреслив Глава держави.

Президент закликав міжнародних партнерів до консолідації зусиль з підтримки України, в якій створюються комфортні умови для іноземного бізнесу та інвесторів.

«Нашим головним пріоритетом є боротьба з корупцією. За останні 9 місяців, ми створили політично незалежне Антикорупційне бюро шляхом ефективної співпраці з нашими партнерами зі США, ЄС та впровадження найкращих світових практик», - підкреслив Президент.

Глава держави особливо акцентував увагу на конституційних змінах в частині правосуддя, які були проголосовані Верховною Радою напередодні. «Ми перезавантажуємо судову владу, забезпечивши право громадян на справедливий та ефективний суд», - сказав він.

Водночас Президент зазначив, що ми розуміємо, що досягнуті результати недостатні. «Важливо, щоб люди відчували позитивні зміни. Ось чому Україна переходить від політики споживання до політики стратегії розвитку. Це те, на чому ґрунтується наш план дій», - зазначив він.

В свою чергу, Голова Національного банку Валерія Гонтарева зазначила, що Україна змогла подолати найбільші проблеми та досягти позитивних змін. Однак, без підтримки МВФ, Світового банку, всіх країн, які входять Регіональної групи країн-членів МВФ та СБ було б неможливо це зробити.

Глава держави також провів зустріч із Першим заступником директора-розпорядника МВФ Девідом Ліптоном та обговорив з ним питання співпраці України та МВФ.

Україна входить до складу Регіональної групи країн-членів МВФ на чолі з Нідерландами. Членами цієї групи є 15 країн (Нідерланди, Україна, Бельгія, Болгарія, Боснія та Герцеговина, Вірменія, Грузія, Ізраїль, Кіпр, Люксембург, Македонія, Молдова, Румунія, Хорватія, Чорногорія). За аналогією з Регіональною групою країн-членів МВФ,  Україна входить до складу Регіональної групи країн-членів СБ на чолі з Нідерландами. До цієї групи входять 13 країн.

Джерело: http://www.president.gov.ua/news/glava-derzhavi-vidznachiv-pidtrimku-mizhnarodnogo-valyutnogo-37303

Переглядів: 533 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz