lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 11 » Конструктивна зустріч з питань децентралізації
13:03
Конструктивна зустріч з питань децентралізації

10 вересня в обласній адміністрації відбувся інформаційний захід з питань обговорення змін до Конституції України (в частині децентралізації).
Його проведено Програмою «РАДА: підзвітність, відповідальність, демократичне парламентське представництво». Засідання відбулося на виконання Меморандуму між Адміністрацією Президента України та Фондом Східна Європа (що реалізує Програму) щодо співпраці з метою сприяння розробці і впровадженню реформ в Україні та за погодженням із Секретаріатом Голови Верховної Ради України, Голови Конституційної комісії Володимира Гройсмана.

Вказаний захід мав на меті роз'яснити суть запропонованих конституційних змін представникам органів державної влади, місцевого самоврядування та громадянського суспільства. Участь у даному заході прийняв голова Теофіпольської райдержадміністрації Юрій Маєвський.
Участь в обговорені взяли: Володимир Крижанівський – старший консультант Програми РАДА, народний депутат першого скликання, Лідія Євтушенко – головний спеціаліст Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко, перший заступник голови обласної ради Віктор Адамський, Сергій Яцковський – директор Хмельницького регіонального офісу реформ, Віталій Олуйко – голова Хмельницького обласного територіального відділення антимонопольного комітету України та ін.
Під час засідання було окреслено пріоритетні завданням Програми. Вони полягають у більш ефективному залученні громадян до законодавчого процесу шляхом впровадження ефективних засобів комунікації, інформування і надання послуг громадянам (виборцям); розширені участі громадян у моніторингу роботи єдиного законодавчого органу держави; посилені ефективності незалежного парламентського контролю за виконавчою владою. Окрім цього, завдання Програми містять такі важливі напрями роботи як громадянська просвіта, активне залучення молоді, залучення громадськості до вироблення і впровадження політики, ефективна антикорупційна політика.
В ході зустрічі всі присутні могли вільно обговорити запропоновані теми та задати свої питання доповідачам. Таким чином, обговорення проходило у жвавій конструктивній атмосфері.

За матеріалами веб-сайту Хмельницької ОДА

Переглядів: 559 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz