lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Вересень » 9 » Президент закликав усі політичні сили до консолідації: Маємо зберегти спокій, стабільність та рятувати країну
09:29
Президент закликав усі політичні сили до консолідації: Маємо зберегти спокій, стабільність та рятувати країну

Президент називає головною загрозою для економічної стабілізації спроби розкачати політичну ситуацію в країні.

Виступаючи на засіданні Уряду, Глава держави зазначив: «Спроба розкачати політичну ситуацію в країні є головню загрозою економічній стабілізації, якої країна, наш народ досягли ціною неймовірних фінансових випробувань і колосальних матеріальних втрат. Внаслідок безвідповідальності все може легко піти нанівець – саме в той момент, коли лише лічені місяці відділяють нас від відновлення вистражданого економічного зростання».

Президент закликав всі політичні сили до консолідації. «В політичній конкуренції, притаманній демократичній країні, межу допустимого, так звані червоні лінії, треба знати, відчувати і не порушувати», – наголосив Петро Порошенко.

Глава держави зауважив, що під час загострення політичної боротьби є загроза неадекватних ініціатив, якими всі позитивні тенденції, досягнуті консолідованою українською владою, «може бути змито, неначе грозовою зливою». «Люди, прошу, стережіться популістів, які готові кожного зробити мільйонером, як це вже було в середині 90-х», – сказав Петро Порошенко.

За словами Президента, частина політикуму вирішила, що зовнішні ризики вже неактуальні, і саме час розпалювати в Україні внутрішній конфлікт: «Заради зайвих місць в районних радах ці люди готові і гранати метати під Верховною Радою, і хоч всю Україну підпалити».

Говорячи про події 31 серпня біля Верховної Ради, Президент зазначив: «Перша граната, яка летіла у нацгвардійців, мала викликати вогонь у відповідь. Друга граната – призначалася для вікна Верховної Ради». Глава держави наголосив на безвідповідальності політиків, які організували ці події. За словами Президента, «терористів усі рішучо засуджують і вимагають покарання для них, а на місце на Площі Конституції, де загинули українські бійці, постійно несуть свіжі квіти». Глава держави акцентував: «Ми маємо цінувати таку реакцію людей і маємо зберегти спокій, стабільність та рятувати країну від руїни, яку прагнуть влаштувати деякі радикали».

Глава держави зазначив, що особливо велика відповідальність лежить на парламентській коаліції. «Спроба одного із учасників розвалити її зсередини зазнала фіаско. Чотири політичні сили підтвердили своє бажання працювати спільно заради України. Я вітаю це рішення, і знову наголошую: інші варіанти коаліції, ніж той, що існує, не розглядається навіть теоретично», – заявив Президент та повідомив, що найближчими днями планує зустрітися з представниками коаліційних фракцій. «Впевнений, що ми разом маємо знайти друге дихання в спільному марафоні», – сказав Петро Порошенко.

Переглядів: 574 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz