lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 11 » Юрій Маєвський провів чергову виїзну розширену нараду
17:41
Юрій Маєвський провів чергову виїзну розширену нараду

За ініціативи голови райдержадміністрації Юрія Маєвського в районі відбулась чергова виїзна розширена нарада на базі Поляхівської сільської ради за участю робочої групи. 

Першим питанням порядку денного виїзної наради було обговорення Закону України від 5 лютого 2015 року «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

По цьому питанню до присутніх звернулася Валентина Жилюк - начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та зазначила, що впровадження об’єднання територіальних громад відбудеться поетапно, з розробленням плану та карти об’єднання територіальних громад згідно яких в районі буде утворено дві територіальні громади Теофіпольську і Базалійську. При цьому Поляхівська сільська рада має входити до Теофіпольської селищної ради. Виступаючій було задано ряд запитань. Людей хвилювало питання доцільності приєднання Поляхівської сільської ради до Теофіпольської громади. Більшість висловила бажання створення третьої громади на території Поляхівської сільської ради.

В свою чергу очільник району зазначив, що потрібно передбачити усі проблеми, які можуть виникнути при об’єднанні громади, зауважив сільському голові що роз'яснювальна робота серед населення проведена ним незадовільно. Запропонував терміново зібрати сесію сільської ради за участю депутатів сільської ради та активу села, а також надіслати пропозиції для розгляду і звернення у відповідні служби.

Представниками структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району було надано детальні роз'яснення щодо основних змін в законодавстві України. Зокрема, про зміни в пенсійному та податковому законодавстві, про призначення субсидій по спрощеній системі та ін.

Питання, які піднімалися місцевими жителями в ході зустрічі, були різного характеру. Зокрема, проблема дорожнього сполучення між селами Рідка-Поляхова; призначення субсидій з відрахуванням осіб, які не проживають на території села; врахування в доходи при оформлені субсидій прибутку від збуту сільськогосподаської продукції; оплати проценту за земельні паї; поновлення старих актів про право власності на земельну ділянку; очищення криниць; відкриття дитячих гуртків при навчальному закладі та ін.

Підводячи підсумки виїзної наради Юрій Маєвський подякував присутнім за активну участь в обговоренні всіх питань та наголосив, що готовий підтримувати громаду в межах своїх повноважень, але ініціатива повинна завжди йти від людей. Усі проблемні питання, які розглядались під час наради голова району взяв під особистий контроль.

Переглядів: 653 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 3.0/2
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz