lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2015 » Червень » 11

За ініціативи голови райдержадміністрації Юрія Маєвського в районі відбулась чергова виїзна розширена нарада на базі Поляхівської сільської ради за участю робочої групи. 

Першим питанням порядку денного виїзної наради було обговорення Закону України від 5 лютого 2015 року «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

По цьому питанню до присутніх звернулася Валентина Жилюк - начальник відділу економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та зазначила, що впровадження об’єднання територіальних гр ... Читати далі »

Переглядів: 650 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.06.2015

«Наша позиція є незмінною – борги перед приватними кредиторами повинні бути реструктуризовані», - підкреслив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам у Вашингтоні після завершення зустрічі з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард.
«Значні обсяги коштів, які надійшли від ЄС та США – це вкладення держав у допомогу Україні в боротьбі проти російської агресії. Борги приватними кредиторами повинні бути реструктруризовані, і це також буде їхній вклад в те, щоб допомогти українському народу», - підкреслив він.
Глава Уряду повідомив, що питання реструктуризації боргів України перед зовнішніми кредиторами обговорювалося в ході його робочого візиту до Вашингтона.
Він наг ... Читати далі »

Переглядів: 475 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.06.2015

Сам меморандум і питання розвитку молокопереробної галузі було обговорено на нараді під керівництвом голови облдержадміністрації Михайла Загородного.
На даний час питання переробки молочної сировини, цінової ситуації на неї, особливо на молоко, що заготовляють в господарствах населення турбує керівництво обласної державної адміністрації. Адже, в області 70% молока виробляється в особистих селянських господарствах.
«Розуміючи проблеми переробних підприємств, а також те, що ціна на молоко від населення не покриває затрат на його виробництво, ми ініціювали цю нараду з метою напрацювання єдиної політики в питаннях виробництва, реалізації та виваженої цінової ситуації», - сказав Михайло Загородний.
Останні ... Читати далі »

Переглядів: 502 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.06.2015

«Очікую, що український Парламент на наступному тижні підтримає три закони, необхідні щоб отримати другий транш МВФ і щоб програма з Міжнародним валютним фондом виконувалася», - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк по завершенні зустрічі з Директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард в ході його робочого візиту до Вашингтона.

Відповідаючи на запитання журналіста щодо позиції МВФ стосовно наступного траншу допомоги Україні, Глава Уряду наголосив: «Парламент повинен проголосувати за декілька законів, які вже декілька разів обговорювалися, є доволі прості і не є політ ... Читати далі »

Переглядів: 444 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.06.2015

Президент України Петро Порошенко зустрівся з представником США в Організації Об’єднаних Націй Самантою Пауер, яка прибула в Україну, щоб ознайомитися з перебігом імплементації Мінських домовленостей.

«Ви не уявляєте, наскільки Ви зараз відомі в Україні», – пожартував на початку зустрічі Президент, відзначивши, що в Україні дуже багато людей дивляться трансляції засідань Радбезу ООН, який розглядає «українське питання».

... Читати далі »

Переглядів: 520 | Додав: Sapelkin | Дата: 11.06.2015

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz