lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 29 » Проведено засідання колегії райдержадміністрації
15:50
Проведено засідання колегії райдержадміністрації

29 травня 2014 року під головуванням голови адміністрації Юрія Кучерука відбулося засідання колегії РДА. Під час колегії розглянуто питання про підсумки проходження опалювального сезону 2013-2014 років та підготовку об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2014-2015 року, по якому доповів начальник відділу житлово-комунального господарства райдержадміністрації  Анатолій Шклярук. Анатолій Олександрович зазначив, що одним із основних  узагальнюючих показників розвитку економіки району, що характеризують його ефективність у цілому є підвищення енергоефективності району, що дає можливість зменшити витрати паливно-енергетичних ресурсів.

В районі Програму підвищення енергоефективності Теофіпольського району на 2011-2015 роки прийнято і затверджено рішенням сесії Теофіпольської районної ради від 29.07.2011 року. У цілому опалювальний сезон 2013-2014 року в районі проходив стабільно. Постійний контроль за його проходженням здійснювався з боку керівництва районної державної адміністрації та органів місцевого самоврядування.

За звітний період не зафіксовано жодного випадку відключення спожи­вачів від систем теплопостачання на тривалий час з технічних причин. Незначні аварії, які виникали, ліквідовувались оперативно на місцях.  

Про організацію підготовки до  проведення оздоровлення дітей і підлітків району влітку 2014 року доповів начальник відділу освіти молоді та спорту Анатолій Пасєка. Анатолій Павлович, зокрема, зауважив, що у 2013 році проведена цілеспрямована робота щодо забезпечення дітей району послугами з оздоровлення та відпочинку. В результаті разом забезпечено відпочинком 3204  дитини. Оздоровчими послугами охоплено 904 дитини, це 28% від загальної кількості дітей шкільного віку. А  в цілому оздоровчими та відпочинковими послугами забезпечено 4106 дитини.  

Закладами освіти району спільно з місцевими органами виконавчої влади, іншими державними установами, профспілковими та громадськими організаціями докладаються зусилля щодо організованого проведення оздоровчої кампанії і в поточному році.

До проведення літнього оздоровлення та фінансування оздоровчих заходів, а також для надання допомоги в організації дозвілля й оздоровлення дітей в цілому планується залучення суб'єктів підприємницької діяльності, профспілкових об'єднань, політичних партій, громадських організацій, благодійних фондів.

Активізовано роботу педагогічних колективів загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів по організації змістовного дозвілля дітей під час літних канікул: для дітей  будуть проводитися спортивно-масові, еколого-натуралістичні і природоохоронні, науково-технічні заходи, творчі конкурси, краєзнавчі екскурсії та туристичні поїздки. Школярі відвідають виставки, театри, музеї для ознайомлення з визначними пам'ятками вітчизняної та зарубіжної історії, культури.

Також, було заслухано звіт про роботу начальника Теофіпольського районного управління юстиції Тетяни Віркун. Тетяна Вікторівна наголосила, що Теофіпольське районне управління юстиції створено 19  листопада 1998 року, є територіальним органом Міністерства юстиції України.

Основним завданням управління є реалізація державної  правової політики, а також забезпечення реалізації державної політики у сфері організації примусового виконання рішень судів та інших органів (посадових осіб).

Свою практичну діяльність начальник управління Віркун Т.В. спрямовує на організацію роботи управління юстиції, структурних підрозділів та несе персональну відповідальність за організацію та результати діяльності управління юстиції перед Міністром юстиції України та головним управлінням юстиції.

 На особистому прийомі у керівництва районного управління та відділів  юстиції побувало 66 громадян проти 40 за відповідний період 2013 року. Найчастіше порушувалися питання зміни розміру призначених судом аліментів, виділення земельних та майнових паїв, стягнення коштів, питання трудових правовідносин, надання додаткових соціальних відпусток та інші.

За  звітний період проведено два виїзних прийоми громадян, на яких надано  юридичну допомогу 4 громадянам.                           

За підсумками проведення колегії РДА прийнято відповідні розпорядження.

Переглядів: 612 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 1.0/1
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz