lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Червень » 1 » Свято для дітей
14:50
Свято для дітей

Дитинство – найкращий період у житті кожної людини, пора надій та сподівань. Діти – наше найдорожче багатство. Заради їх щастя ми долаємо всі труднощі і перешкоди, в них – надія на щасливе майбутнє нашої країни.

Коли дитина оточена любов’ю, відчуває сердечне тепло і турботу, тоді й дивиться на світ радісними очима, помічаючи найтонші відтінки веселкових барв, а в її душі проростаують найкращі почуття. Саме така атмосфера, яка променилася світлом добра і милосердя панувала під час районного свята присвяченому Дню захисту дітей «Карусель мелодій».

1 червня десятки країн в усьому світі, і Україна в тому числі відзначають добре та радісне свято – День захисту дітей. В цей день проводяться різні заходи з метою звернення уваги громадськості на проблеми дітей і необхідність захисту прав неповнолітніх. Cаме в дітях ми хочемо бачити здійснення всіх мрій та сподівань і заради їх щастя ми готові долати всі труднощі і перешкоди.

Привітати дітей зі святом прийшла заступник голови райдержадміністрації Тетяна Фільчук. Вона побажала їм життєвих гараздів, міцного здоров’я, успіху у всіх починаннях та добре відпочити, набратись сил до нового навчального року.  

Організаторами стали: служба у справах дітей райдержадміністрації, відділ культури райдержадміністрації, Теофіпольський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, районний будинок культури, дитяча музична школа, дитяча художня школа, дитячий будинок творчості, районна дитяча бібліотека, Теофіпольський районний центр зайнятості.

Ведучою свята була працівник районного будинку культури Галина Стаднік. Музичне оформлення забезпечив звукорежисер районного будинку культури Володимир Тарасов.

Концертну програму свята дитинства очолили дитячі танцювальні колективи та учасники художної самодіяльності району. Діти побачили показ моделей дитячої художньої школи, директор якої  Олена Левицька. Учні продемонстрували вироби власного моделювання.

Діти, запрошені на свято, побачили святковий концерт, прийняли участь у конкурсах, отримали призи. Для них був накритий солодкий стіл.

На святі були присутні діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які проживають в сім’ях, що перебувають в складних життєвих обставинах, діти з багатодітних родин. Всі отримали масу задоволення та позитивний емоцій.

Переглядів: 526 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz