lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Травень » 23 » Україна звернулася до ООН терміново скликати засідання Ради Безпеки, - Арсеній Яценюк
14:40
Україна звернулася до ООН терміново скликати засідання Ради Безпеки, - Арсеній Яценюк

«Звертаємося до наших партнерів в Раді Безпеки Організації Об’єднаних Націй терміново скликати засідання Ради Безпеки ООН», - заявив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк журналістам в четвер, 22 травня, в одній із військових частин під Києвом.
«Ми надамо докази того, що саме з російського боку здійснюються спроби ескалації конфлікту, кровопролиття, спроб захоплення українських прикордонних застав та зриву президентських виборів», - наголосив Арсеній Яценюк.
Він нагадав, що цієї ночі відбулася четверта спроба прориву державного кордону України з боку Росії: «Саме з боку Російської Федерації три «КАМАЗи» в ескорті автомобіля «Нива» намагалися прорвати державний кордон України».
Він повідомив, що українські прикордонники відбили спробу прориву кордону і негайно викликали представників Федеральної прикордонної служби Росії з вимогою забезпечити порядок із російського боку.
«Як тільки в Україні стали проводитися круглі столи національної єдності, як тільки ми знайшли хоч якийсь компроміс, в тому числі щодо меморандуму (порозуміння й миру – Ред.), як тільки всім стало зрозуміло, що на Сході України ситуація переломилася, - зразу терористи, які підтримуються Росією, наступають, загострюють ситуацію і провокують кровопролиття», - підкреслив Арсеній Яценюк.
«Вважаю, що заяви Російської Федерації про відведення військ від українських кордонів є блефом. Адже навіть якщо війська відходять, то при прямому сприянні російської влади здійснюються прориви державного кордону України озброєними терористами, яких готують на території Росії», - наголосив Прем’єр-міністр.
Глава Уряду повідомив, що правоохоронні органи і Служба безпеки України після затримань отримали беззаперечні докази наявності підготовчих центрів на території військових баз у Росії, «які потім пересуваються на територію України».
«Росія не відмовилася від своєї мети», - підкреслив Глава Уряду.
Арсеній Яценюк повідомив, що Міністерство закордонних справ України направило російській стороні ноту, «що саме Росія провокує ескалацію конфлікту в Україні і далі поставляє терористів».
Прем’єр-міністр підкреслив, що президентські вибори будуть проведені, а правоохоронні органи та армія забезпечують законність і правопорядок.
«Україні оголосили війну. Ми прийняли цей виклик, і будь-які спроби зриву президентських перегонів і захоплення української території є і будуть безуспішними», - наголосив Арсеній Яценюк.

Переглядів: 560 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz