lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2014 » Серпень » 1 » Уряд підвищив податки на найбільш прибуткові види бізнесу і скоротив виплати високопосадовцям та нардепам
14:40
Уряд підвищив податки на найбільш прибуткові види бізнесу і скоротив виплати високопосадовцям та нардепам

Уряду України вдруге вдалося підвищити податки на найбільш прибуткові види бізнесу, які знаходяться в руках українських олігархів, - наголосив Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк на прес-конференції в четвер, 31 липня, після засідання Верховної Ради, під час якого Парламент підтримав необхідні для країни урядові законопроекти.

«Перший раз ми підвищили ренту за корисні копалини з 1,5 до 5%, сьогодні ми підвищили її з 5 до 8%. Переконаний, що компанії Ріната Ахметова з задоволенням будуть платити збільшений податок».

«Так само вперше за історію України ми нарешті добралися до енергетичного сектору, який отримує надприбутки і якими потрібно ділитися з державою, що знаходиться в надскладному фінансовому стані. Рента щодо природного газу збільшена в три рази», - повідомив Арсеній Яценюк.

Він також зазначив, що Уряду «вдалося зробити те, що не вдалося попереднього разу, - підвищити ренту на нафту»: «Також переконаний, що Ігор Валерійович Коломойський буде з задоволенням платити збільшену ренту на нафту з 39 до 45% і що всі власники енергетичного бізнесу, свердловин, які видобувають газ з дешевою собівартістю видобутку і з надвисокими прибутками по реалізації, також будуть сплачувати до бюджету те, що вони зобов'язані платити».

Арсеній Яценюк підкреслив, що Кабмін не просто вводить податки, а й задіює інструмент стимулу»: «В енергетичному секторі на кожну нову свердловину, яка пробурена і почала давати чи нафту, чи газ, Уряд на два роки надає пільговий період. Пільга складає 50% від стандартної рентної ставки. Цим ми стимулюємо видобуток газу і нафти, збільшення власного видобутку енергетики, енергетичну незалежність країни».

Окрім того, наголосив Прем’єр-міністр, Парламент підтримав рішення Уряду щодо заробітних плат народних депутатів України, членів Уряду і високопосадовців: «Мінус 10 тисяч гривень по кожному високопосадовцю і народному депутату України. Ми залишили голий оклад, який становитиме 6,5 тисяч грн. замість 17 тисяч грн. Це також правильне рішення».

Прийнято рішення щодо скорочення витрат на утримання контролюючих органів, «різного роду ходоків по базарах, по людях, які ходять і гроші збирають, а не контрольні функції виконують»: «Введена пряма заборона на проведення перевірок до кінця поточного року, окрім перевірок, які стосуються Державної фіскальної служби».

Крім того, повідомив Арсеній Яценюк, Уряд внесе до Парламенту рішення щодо скорочення контролюючих органів.

Переглядів: 476 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz