lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2016 » Червень » 21 » Відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації
08:20
Відбулося засідання громадської ради при райдержадміністрації

21 червня відбулося чергове засідання громадської ради при райдержадміністрації за участі першого заступника голови райдержадміністрації Петра Вільшинського, керівника апарату райдержадміністрації Олени Ковцун, заступника голови районної ради Романа Непотаса, керуючого справами виконавчого апарату районної ради Людмили Глов’юк, представників громадських організацій, Теофіпольської селищної ради, начальників структурних підрозділів райдержадміністрації. Вела засідання голова громадської ради при райдержадміністрації Ніна Киричок.

На засіданні було розглянуто питання нововведення до Порядку призначення субсидій, зміни в Пенсійному законодавстві, які вступили в дію з 1 травня 2016 року, різне.

Начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Лебідь Наталія Іванівна зазначила, що внесено зміни до Порядку призначення субсидій. На даний час можуть нараховуватися громадянам або пільги або субсидії. Для обрахунку субсидії враховуються всі доходи за попередній календарний рік. Наталія Іванівна проінформувала про розміри прожиткових мінімумів для розрахунку субсидії окремим категоріям громадян та проблемні питання в процесі призначення субсидій.

Начальник управління Пенсійного фонду України в Теофіпольському районі Любов Шеремета зазначила, що планується ведення електронних пенсійних справ, з 1  липня 2016 року виплати пенсій тимчасово переміщеним особам будуть здійснюватися лише в установах Ощадбанку.

Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо звільнення від оподаткування пен­сій», який Верховна Рада ухвалила 2 червня.

У новому законі передбачено оподаткування лише тих пенсій», розмір яких перевищує 10 розмірів прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, установленого на 1 січня звітного податкового року (10 740 грн). Ставку податку на суму перевищення встановлено на рівні 18%. До цього податком у розмірі 15% обкладали пенсії, розмір яких перевищував три мінімальні заробітні плати (4134 грн). За новим законом, не оподатковуватимуться пенсії учасників бойових дій та інвалідів.

З 1 травня 2016 року набрав чинності Закон України «Про державну службу», яким передбачено певні особливості призначення пенсій державним службовцям.

В різному на розгляд виносились питання  щодо будівництва дитячого майданчика в смт. Теофіполь, виділення земельної ділянки під зазначений об'єкт; про ремонт дороги по вул. Івана Франка, про розширення автостоянки біля Теофіпольської ЦРЛ, про впорядкування заїздів до багатоквартирних будинків.

 

Переглядів: 530 | Додав: Sapelkin | Рейтинг: 0.0/0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Червень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz