lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 03
Віце-прем’єр Олександр Вілкул провів Всеукраїнську селекторну нараду, на якій керівники міністерств та регіонів доповіли про вжиті заходи для стабільного функціонування систем життєзабезпечення.
... Читати далі »
Переглядів: 663 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2013

Оцінку подіям останніх днів у зв’язку з проведенням масових акцій має дати суд після завершення розслідування. На цьому наголосив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.
«Я не маю сьогодні права давати оцінку тому, хто винний, наскільки винний», - сказав Глава держави, повідомивши, що на сьогодні створено кілька слідчих груп.
Президент зазначив, що під час чергової наради під його головуванням Генеральний прокурор доповів про заходи, яких вживають правоохоронці. «Я переконався в тому, що ця робота йде дуже активно. Ми підійдемо справедливо. Ми будемо дивитись правді в очі, дамо справедливі оцінки і приймемо відпо ... Читати далі »
Переглядів: 557 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2013

Державний бюджет 2014 року буде спланований таким чином, щоб суттєво збільшити фінансування розвитку регіонів. Про це заявив Президент України Віктор Янукович в інтерв’ю журналістам українських телеканалів.
«Бюджет 2014 року повинен бути бюджетом розвитку регіонів. Тому що вже запрацював регіональний фонд розвитку. І на наступний рік ми, можливо, вперше за всі роки незалежності, будемо мати такий цивілізований підхід до використання коштів на розвиток регіонів», - сказав Глава держави.
За його словами, обсяги фінансування для розвитку регіонів мають бути «декілька десятків мільярдів гривень». «Таку мету ми поставили», - підкреслив Президент.
... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2013

Шановні співвітчизники!
Щорічно 3 грудня під егідою Організації Об'єднаних Націй відзначається Міжнародний день інвалідів.
Цей день об'єднує всіх небайдужих до долі людей з особливими потребами. Сила духу, цілеспрямованість, воля та характер, які щоденно демонструють люди з обмеженими можливостями, є прикладом життєлюбності й оптимізму.
Запевняю, що держава не залишить співгромадян, які мають інвалідність, наодинці зі своїми проблемами. На шляху створення безбар’єрного середовища ми вже маємо певні здобутки. Завдяки забез ... Читати далі »
Переглядів: 590 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2013

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності дотримання усіма сторонами законів під час проведення масових акцій. Про це він заявив в інтерв'ю журналістам українських телеканалів
«Коли ми говоримо, що ми будуємо демократичну державу, демократичне суспільство, - а ми всі громадяни однієї країни, - важливо, щоб учасники цього суспільства і процесів, що відбуваються, дотримувалися законів. Не має значення - чи то представники влади, правоохоронних органів, чи то учасники цих акцій. Всі повинні обов'язково виконувати закони нашої держави», - сказав Віктор Янукович.
За словами Глави держави, важливо, щоб акції мали мирний характер. ... Читати далі »
Переглядів: 582 | Додав: Sapelkin | Дата: 03.12.2013

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz