lorem

admteof@ukr.net

РЕКОМЕНДАЦІЙНИЙ ПЕРЕЛІК інформаційно-довідкових матеріалів з питань цивільного захисту Теофіпольського району

Приймальням «гарячої телефонної лінії» для надання консультативної допомоги населенню щодо дій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій
Телефони " Гарячої лінії" Райдержадміністрації:3-12-34; 3-06-63

Все про субсидії

БЕЗПЕКА ГРОМАДЯН
Безпека громадян
Меню сайту
Повідомлення
Голодомор
Податкова
Головна » 2013 » Грудень » 25
Сьогодні голова райдержадміністрації Юрій Кучерук спільно з першим заступником голови райдержадміністрації Петром Вільшинським, заступником голови райдержадміністрації Юрієм Маєвським  ... Читати далі »
Переглядів: 639 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

Необхідність захисту національних інтересів та вирішення проблемних економічних питань стали причиною відтермінування підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це Президент України Віктор Янукович сказав під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій.
Саме це рішення Уряду стало поштовхом до створення Євромайдану, зазначив Глава держави. Водночас він наголосив, що недоліком у цьому процесі була недостатня інформаційна політика, оскільки людям несвоєчасно пояснювали позицію влади щодо відстоювання національних інтересів.
«Робота, яка була останнім часом проведена з підготовки Угоди про створення ЗВТ, не врахувала точку зору товаровиробників, яких вона торкається, і точку зору тих галузей економік ... Читати далі »
Переглядів: 555 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

25 грудня відбулося засідання районної координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми ... Читати далі »
Переглядів: 608 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

Президент України Віктор Янукович доручив Міністру внутрішніх справ Віталію Захарченку терміново вжити всіх необхідних заходів для розслідування побиття журналістки Тетяни Чорновол, яке сталося у вівторок уночі. З відповідним проханням Глава держави звернувся до Генерального прокурора Віктора Пшонки.
Президент України жорстко засудив цей прояв насилля та наголосив, що правоохоронці мають розкрити цей злочин та притягнути винних до відповідальності.
Переглядів: 512 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

25 грудня заступник голови райдержадміністрації Юрій Маєвський провів засідання Теофіпольської районної міжвідомчої координаційно-методичної ради по ... Читати далі »
Переглядів: 906 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

Національний банк України отримав перший транш російського кредиту у розмірі 3 млрд. дол. шляхом викупу Росією облігацій зовнішньої державної позики. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Микола Азаров під час зустрічі з Головою Уряду Російської Федерації Дмитром Медведєвим.
«Національний банк України отримав на свій рахунок перший транш. Це для нас стабілізуючий фактор. Завдяки досягнутим домовленостям, наші рейтинги піднялися», - сказав Глава Уряду.
Микола Азаров подякував Президентові та Уряду Російської Федерації за рішення про надання кредиту нашій державі ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

Закон про амністію учасників акцій протесту не передбачає можливостей реалізації і може залишитися декларацією – голова Апеляційного суду Криму

Ухвалений Верховною Радою і підписаний президентом України Віктором Януковичем закон про усунення негативних наслідків і недопущення переслідувань учасників акцій протесту не передбачає можливостей його реалізації і може залишитися декларацією, вважає голова Апеляційного суду АР Крим Валерій Чорнобук.
Як повідомляє прес-служба Апеляційного суду Криму, на думку В.Чорнобука, аналіз положень цього закону свідчить про відсутність чітких і об’єктивних підстав, а отже - й можливостей для належного застосування закону на практиці. Це, насамперед, зумовлено тим, що в ухваленому законі не врегульо ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

Президент України Віктор Янукович провів зустріч із кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій. Під час зустрічі Президент окреслив своє бачення поточної ситуації в Україні та завдання щодо роботи в напрямку модернізації країни.
Віктор Янукович наголосив, зокрема, на важливості ефективного розвитку територій та їх економічного зростання. «Хотів би вам побажати, щоб ви по-господарськи подивились на ті регіони, в яких ви будете працювати, - на структуру економіки цих регіонів, побачили конкурентні переваги», - сказав він. Механізмом для реалізації цього завдання, на переконання Глави держави, має стати державно-приватне партнерство, сприяння розвитку соціально відповідального бізнесу.
Переглядів: 597 | Додав: Sapelkin | Дата: 25.12.2013

Історія
Герб
Вибори 2015
Вибори
Реформи в Україні
РЕФОРМИ
Підтримай АРМІЮ
Відправ СМС на номер 565
Пошук
Форма входу
Меню
Підписка

Введіть свою email адресу:

Отримуйте свіжі новини

Календар
«  Грудень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Банери
Установите Flash player для просмотра!
Вверх
Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz